Vyhrocená situace: Štaidl se chystá s Rychtářem zatočit, chce si prý vilu nechat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vyhrocená situace: Štaidl se chystá s Rychtářem zatočit, chce si prý vilu nechat!

Rychtář by se měl připravit, že s ním Štaidl zamete!
Rychtář by se měl připravit, že s ním Štaidl zamete! (Aha! - M. Pátek, R. Soušek, M. Hykl, koláž Ahaonline.cz)

Pod zdánlivě klidným odstupem Ladislava Štaidla (69), který si od smrti Ivety Bartošové otec Artura udržuje, se má pomalu rodit přesvědčení, že Josefa Rychtáře je třeba pořádně zmáčknout. Vše mělo zapříčinit včerejší údajné extempore před uhříněvskou vilou, kdy se Artur nemohl dostat dovnitř a následné anonymní sms zprávy s výhrůžkami, které hitmaker Štaidl následně obdržel.

Artur prý v Uhříněvsi vůbec nebyl

Syn Štaidla a Bartošové podle webu Super.cz nebyl vpuštěn Rychtářovými sekuriťáky do vily, kde si chtěl vyzvednout osobní věci. To však popřel Jan Rychtář: "Táta říkal, že kdyby tam Artur přišel, tak nevidí důvod, proč by ho tam nepustil. Artur si může vzít z domu, cokoli bude chtít." Důkazem mají být záznamy bezpečnostních kamer. Zda-li ještě existují i jiné záznamy, hovořící o spolužití Rychtáře a Bartošové?


Zprávy plné nenávisti

Ale zpět ke Štaidlovi. Toho prý krátce po nejasném incidentu v Uhříněvsi začal bombardovat neznámý člověk velmi brutálními zprávami a opakovaně mu telefonoval. "Hned poté začaly Štaidlovi chodit na mobil neuvěřitelné zprávy. Byly o tom, že Rychtář není žádný blbec a jestli si myslí, že odejde jen s igelitkou, tak že se Štaidl šeredně plete. Věc prý neskončila, dědictví se nevzdá a že ještě bude pěkně zle," uvedl slova svého zdroje redaktor Super.cz.
Ví Rychtář, kde je jeho místo?

Pokud je to pravda, můžeme se těšit na pořádné "tóčo", protože Ladislav Štaidl rozhodně nepatří do kategorie uřvaných hulvátů se siláckými řečmi. Mají to dosvědčit i slova informátora ze skladatelova okolí, podle kterých by se měl začít Rychtář třást: "Dotyčný asi netuší, že na Štaidlovi jen tak někdo dříví štípat nemůže. Došla mu trpělivost, a tak tu bude pořádně veselo. Potom, co mu ten dotyčný vyhrožoval, už začíná stahovat veškerou svou moc, aby tomu pánovi ukázal, kde je jeho místo."



Přečtěte si
rydlo
25. 5. 2014 • 19:42

Když ten Rychtář tolik potřebuje bulvár aby se o něm pořád psalo, jeden způsob, jak dosáhnout titulních stran u veškerého bulváru by byl, kdyby si ze žalu nad smrtí Ivety hodil kšandu, anebo skončil na kolejích na tom samém místě jako Iveta, místo předvádění žalu před kamerami a fotoaparáty. Tím by dokázal, že po Ivetě opravdu truchlí upřímně.Tato představa by se asi líbila většině národa.

illis
24. 5. 2014 • 18:40

setug Přeji otci Artura, ať s tím dementem šedivým pořádně zatočí. Zachtělo se kriplovi ošidit Artura, doufám, že Rychtáře brzy trefí šlak, to by byla spravedlivá odplata za Ivetu.

illis
24. 5. 2014 • 18:25

platykodon Naprosto Vás chápu, že toho kripla v Uhříněvsi nechcete, tak mu nabídněte pomocnou ruku, pomozte sbalit pár igelitek a potom ho žeňte svinským krokem . Ani u nás pod horama bychom takového ničitele Ivety nechtěli. On má na jejím ukončeném životě obrovský podíl a ne že ne. Na něm je ta jeho nízká inteligence strašně vidět, to prostě neskryje .

platykodon
24. 5. 2014 • 14:42

Ryhtář je hnusný tvor, krypl, podrazák, pablb, který nevychodil ani základní školu, kriminálník. My ho v Uhříněvsi nechceme!!!! A´T táhne - nejlépe do vězení!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.