Právníci promluvili o dědictví po Bartošové: Proč dostane Rychtář víc než Artur? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Právníci promluvili o dědictví po Bartošové: Proč dostane Rychtář víc než Artur?

Jak je možné, že si vdovec Josef Rychtář pořád tak »vyskakuje«? Vilu po zpěvačce Bartošové hlídá ochranka a dovnitř se nedostal ani zpěvaččin syn Artur? Co hraje Rychtářovi do karet?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hromosvody
25. 05. 2014 20:11

P.Štaidl je jiný kadet, má všude ty nejlepší právníky ale taky je to člověk, který nevytrubuje do světa jako tento křupan co, kdy, kde, jak, proč ... ten hraje tiše a uvážlivě šachy, nemá potřebu se nikomu nepotřebnému o tom svěřovat a nakonec uvidíme, jakého ponaučení se dostane tomu šedivýmu rypákovi, který jen každého urážel, k rvačce neměl daleko a byl lačný pouze po mamonu, co nejlehčím a podvodným způsobem vydělaným.

Myslím si, že p.Štaidl mu NIKDY neodpustí jak Arturovu matku vláčel po bulváru a připravil tím klukovi v jeho nejcitlivějším věku tak nejkrutější situace, kdy se musel obhájit i před svými kamarády a spolužáky. Vidět i kdyby nechtěl každou chvíli titulek v bulváru o své matce, číst nebo prostředkovaně slyšet ty nejodpornější excesy, které hyenovitý šedivák bez kouska citu k mladému člověku prodával za mrzký peníz ...
TOTO SE TOTIŽ ANI ODPUSTIT NEDÁ ...
Artur si chudák možná ponese tuto tíhu celý život i když je to chytrý a rozumný kluk.

ŠEDIVÁKU - vidina dědictví a blahobytu se sfoukne jako peříčko až budeš dokonale a po právu potrestán za bezcitné týrání dítěte své manželky, kterou sis´nevzal z lásky ale pro peníze. Je mi z tebe nic než na blití a musím to tak napsat. Takové zrůdy nemají právo tady dýchat vzduch ...
SEDIVÁKU - TŘES SE, POMSTA BUDE KRUTÁ a ty zůstaneš sám, bez peněz, protože ženy se tě budou stítit (máš na rukou krev) a pracovně si nikde nevrzneš, leda tak jako řadový kopáč. Mršino prohnilá - zdechni

arimi
25. 05. 2014 22:20

dávám ti za tento koment jednicku s hvezdickou... tento tvuj clanek by meli novinari pripnout nahoru a na hlavni stranku, aby to i ta sedivá hyena mela stale na ocích...uplne presne jsi vystihl/a podstatu toho vseho ... vážne je to tak hrozivé, co se tu stalo, ze i ti neotrlejší museli zustat v šoku z toho sadisty... vážne by tento clanek mel zustat vyveseny a na ocích... je tak pravdivý, ze mě až zamrazilo po prectení...

hromosvody
26. 05. 2014 08:32

NEJRADĚJI BYCH NECHAL UDĚLAT VELKÉ PLAKÁTY A VYVĚSIL JE VŠUDE, KDE CHODÍ NEJVÍC LIDÍ ...

Protože celá kauza je sama o sobě něco otřesného, ba ještě horšího - nemám na to slov. Ale jde i o mnoho víc. O mnoho víc, nežli si dokážeme připustit a přiznat.

rentierskej
25. 05. 2014 23:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hromosvody
26. 05. 2014 08:29

Věřím přesto všechno ve spravedlnost. Aby už konečně podobní Rychtářové nedostali nikdy šanci. Tady je problém, že se takové hyeny nebojí.
PROTO JE TŘEBA NĚCO ZMĚNIT ...
KDE JE ETIKA? KDE JE PRAVDA?

Na vlajce máme, "Pravda vítězí". Tak ať zvítězí zrovna na příkladu, který sledovali a sledují statisíce lidí v našem státě. Nikdo si nesmí dovolovat podobné věci.
JE TŘEBA TOTO ZMĚNIT JAKo PRVNÍ. Jinak se nikam nehneme a zhnijeme tady jako odpad. Jestli toto projde té zrůdě a ještě a dál bude profitovat na neštěstí druhých, na důkaz odporu se stěhuji z tohoto zkurveného státu. Protože tady už NIC nefunguje a NEJVĚTŠÍ svinstva jsou povolena "NEJVYŠŠÍMI", s tím nemohu souhlasit. Nemohu se s tím ztotožnit. Chci aby moje děti (pokud nějaké jednou budou) vyrůstaly ve vyspělém státě, kde vládne pravda, morálka a skutečné PRÁVO !

victipictimusic
26. 05. 2014 14:28

xsedmikraska
27. 05. 2014 12:46

Moc fajn napsáno a byla bych ráda, kdyby každičké slůvko vyšlo. Jen bych se ohradila proti výrazu POMSTA. Ta nikomu nikdy nepomohla. Spíše bych to pojmenovala výrazem SPRAVEDLNOST ...si jej najde i na tomto světě, díky otci Artura, který jej v tom nenechá.

ajafjatla
25. 05. 2014 12:22

Lidi, neblbněte, nechte to právníkům. Podle zákona je dědicem Rychtář a Artur.

arimi
25. 05. 2014 22:25

co lidi neblbnete? bojís se snad sfanatizovaneho davu? vzdyt mají pravdu, at jen podvodnik sklízí, co si zasel, lidi ho nenávidí a opravnenie, vzdyt je to humus co udelal, kazdému se pri jeho jmene otvírá kudla v kapse... trochu se prepocital ten pepan, no jo, mel si aspon tu zakladku dodelat mozna by ho dav na tu hranici tedkom nehnal

horymarianske
25. 05. 2014 07:15

Rychtář by měl z Ivetina domu odejít s tím, s čím přišel a to hned, ničím se o majetek nepřičinil !!!!! Dům stál dávno před jeho příchodem. Nic společně nevybudovali, tak jaképak společné jmění manželů ??? Ivetina syna domů nepustil, to je strašné, mluví to snad za vše ! A ty jeho výhružky !!

ollina
25. 05. 2014 00:00

Tohle všechno měl dávno naplánované a nebylo těžké nemocnou Ivetu zpracovávat výhrůžkami a vydíráním. Ivety styl bylo páchat sebevraždy pomocí prášků a ne skákat pod vlak. Podle mně by to měla policie měla dokázat a měl by jít sedět. Přece nikdo nemůže věřit tomu, že si Rychtu vzala z lásky. To je úplná blbost. Byla držená na práškách a pod psychickým nátlakem. Pracoval na tom systematicky a bohužel se mu to podařilo dotánout do tohoto smutného konce. Bránil všemožně jejímu léčení, izolaval ji, aby ji na ty koleje dohnal. V té vile mu nic nepatří, jen ta igelitka. Policie měla ihned vilu zapečitit do vyřešení dědictví. Rovněž bych ráda věřila, že mu zločin dokážou. Je to zloděj a podle mně člověk, který ji na koleje minimálně cíleně dohnal společně se svým synem. Arturovi přeju z celého srdce, aby se mu v životě dařilo a aby nezapomněl, že ho maminka opravdu milovala.

horymarianske
25. 05. 2014 07:17

ollina

arimi
24. 05. 2014 23:24

asta la vista bejby, střílím i zezadu, kdyz jde vo takový šmejdy

majojo
24. 05. 2014 20:58

Jinými slovy: Přišel ten charakterní *** s igelitkou, odejde s igelitkou, akorát bude narvaná kradenými penězi. Zlatej soudce Lynch!

jenda_benda
24. 05. 2014 21:32

Přišel s igelitkou, odejde s igelitkou. Zbytek už dávno ukrad

arimi
24. 05. 2014 21:39

hejkalsamicka
24. 05. 2014 19:58

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

arimi
24. 05. 2014 20:21

.....dvanáct bohatých statků, jejichž majitelé žijí ve strachu ze Sekala. Sekal má za sebou krušné dětství parchanta, kterým všichni pohrdají, nic mu nepatří, slušné děvče si ho ani nevšimne. Sekal je zatrpklý a krutý, nenávidí všechno a všechny. Udal už dva majitele statků ze zločinů proti Říši. Dostal za to jejich majetek, oni šli do koncentráku a na smrt. Z parchanta je největší sedlák a dává najevo, že dva statky mu nestačí......

hejkalsamicka
24. 05. 2014 20:50

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

arimi
24. 05. 2014 21:27

ale vyčuranej parchant, to mu musis zas uznat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.