Herci ULICE jako lovná zvěř: Neuvěřitelná nenávist diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herci ULICE jako lovná zvěř: Neuvěřitelná nenávist diváků!

Hvězdy seriálu ULICE. Musí často čelit zlým útokům.
Hvězdy seriálu ULICE. Musí často čelit zlým útokům. (TV Nova)

Nekonečný novácký seriál Ulice je fenomén, který nenechá diváky chladnými. Jedni nadávají na pokleslou úroveň televizní produkce, jiní si libují, jak zajímavě se příběhy jednotlivých postav za ty roky vyvíjejí. Za úspěchem a popularitou seriálových hvězd se však skrývá každodenní krutá realita, kdy se často setkávají s negativními reakcemi veřejnosti, dokonce i s nechutnými útoky. A to především na internetu. To, co si o sobě herci občas přečtou, je opravdu pro silnější nátury!

Fikce nebo skutečnost?

Agresivita, zloba a naprosté nepochopení reality jsou průvodními znaky některých příspěvků na sociálních sítích a ve webových diskuzích. Někteří lidé jakoby nechápali, že se jedná jen o televizní fikci a ztotožňují herce s jejich rolemi, jakoby se jednalo o skutečný život. A že se nejedná jen o náhodné výkřiky do tmy, ale opravdový problém, to uznává i producentka seriálu Silvie Klasová.


I záporáci jsou báječní lidé

"Někdy mě nemile překvapí, jak diváci často ztotožňují herce s rolemi, které ztvárňují. Týká se to hlavně záporných postav, jejichž představitelé jsou ve skutečnosti hodní a milí lidé, báječní kolegové. Obdivuji, jak věrohodně dokážou zahrát tak vyhraněné negativní charaktery. Doufám i za ně, že se spíš budou setkávat s oceněním za jejich herecké schopnosti než s nenávistnými komentáři a reakcemi," říká sympatická producentka.

Autor:  moc

Přečtěte si
nilud
14. 5. 2014 • 13:35

Herci, dnes žádní nejsou,všichni se proměnili v hraboše a ti co se mohli tímto titulem pyšnit již bohužel mezi námi nejsou.

jimka
29. 4. 2014 • 14:38

Všichni, kdo tento seriál kritizujete nebo se Vám nelíbí, máte určitě doma ovladač a na něm je tlačítko, kterým se televize vypíná. Lze ovladačem přepnout na jiný program. Jestli si nevíte rady, tak napište, ráda Vám napíšu podrobný návod.

sateblit
29. 4. 2014 • 14:35

V Německu běží seriál Linden Strasse někdy od roku 1980......nepodělejte se z Ulice!

domino128
29. 4. 2014 • 13:23

Stejně tak třeba fotbalisté, hokejisté apod. Žádná zodpovědnost a jsou z nich milionáři... Mají takové miliony doktoři, vědci, piloti a jiné zodpovědné profese ?? Kde to žijeme, aby komedianti a sportovci měli na úkor ostatních lidí takové příjmy ?

domino128
29. 4. 2014 • 12:31

Je to tak, jak píše oxallis.. seriál, který se táhne a táhne. Blbosti se řeší celé týdny a měsíce.. a herci si jen užívají. Pak zveřejníte jejich příjmy a člověku je z toho smutno, protože člověk, který musí skutečně odvést práci /učitelé, úředníci, řemeslníci apod./ se k takovým milionům jako herci za celý život nedostanou. Není to trochu postavené na hlavu ????

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.