Vilma Cibulková dostala nepříjemnou zprávu! Jsou její dny v Ulici sečteny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 13. prosince 2024

Svátek slaví Lucie, zítra Lýdie

Vilma Cibulková dostala nepříjemnou zprávu! Jsou její dny v Ulici sečteny?

Vilma Cibulková (51) patří v současnosti mezi největší herecké klenoty nekonečného seriálu Ulice. Teď se ale její postava dostává do situace, ze které není zřejmé východisko. Odstěhuje se nakonec pryč z Ulice a zmizí tak i ze seriálu?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

na-cou
29. 04. 2014 13:04

Seriál Ulice se mi kdysi líbil, ale dnes je díl dlouhý a nakonec o ničem. Některé díly jsou obzvlášť nekonečné a když jich člověk nevidí několik, vlastně o nic nepřijde. Co se týká herečky Cibulkové, tak o krásných herečkách mám úplně jinou představu, vím každá nemůže být krásná, ale psát o jejich kráse je spíš k smíchu. Je celá vrásčitá, vyžilá, hlas ochraptělý, no nevím čím je krásná. Když vypadne z Ulice tak mi ani chybět nebude, její výkon byl věčně hysterický a jen kouřila a pila. Podporovala cigarety a kouření v dnešní době když se kouření potírá!!!!!

reagovat nahlásit
lokii
23. 04. 2014 21:25

Bohuzel bude jednou muset odejit, ale hraje fantasticky a s pani Maciuchovou jsou uplne uzasnou posilou v tomhle serialu.
Doufam, ze pro tu jeji postavu najdou scenariste nejake prijatelne pokracovani.

reagovat nahlásit
soprad
23. 04. 2014 21:00

nechci nikoho napadat,ale "krasna zena"?Je vyzila a skrehotava:!!!

reagovat nahlásit
nilud
23. 04. 2014 19:08

Jak je možné,že tak výborné herečky a herci hrají v takové stupidní hlouposti-odpověd-peníze Novy .

reagovat nahlásit
smazan_20150109
24. 04. 2014 14:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

reagovat nahlásit
haha
23. 04. 2014 15:14

její výkon v seriálu Ulice je excelentní.Scéna ,s přiznáním policii mě naprosto dostala.Úžasný výkon ,paní Vilmo

reagovat nahlásit
raspina
23. 04. 2014 12:38

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

reagovat nahlásit
iiii
23. 04. 2014 11:10

Přesně,je to výborná herečka a hezká žena.Ale její role - neustálá hysterie,zkřivené obli­čeje,­zhrou­cení,­mě už oběžuje a je nepří­jemné­.Dou­fám,že se z Ulice odstěhuje a její postava bude alespoň částečně odklizená.

reagovat nahlásit
marcelka5
23. 04. 2014 11:02

Vilma Cibulková je výborná herečka a krásná žena,ale v seriálu Ulice mě vůbec neoslovila,nelíbí se mě tam její herecký projev a je mě tam až nepříjemná.Ale co jí zbývá,živit se nějak musí a co si budeme povídat právě tyto šílené seriály poskytují nejvyšší možnost výdělku.Poté co jí Etzler nechal je na vše sama.Takže paní Cibulková na Ulici se vykašlete máte na lepší role!!!

reagovat nahlásit

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.