Vilma Cibulková (51) patří v současnosti mezi největší herecké klenoty nekonečného seriálu Ulice. Teď se ale její postava dostává do situace, ze které není zřejmé východisko. Odstěhuje se nakonec pryč z Ulice a zmizí tak i ze seriálu?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Seriál Ulice se mi kdysi líbil, ale dnes je díl dlouhý a nakonec o ničem. Některé díly jsou obzvlášť nekonečné a když jich člověk nevidí několik, vlastně o nic nepřijde. Co se týká herečky Cibulkové, tak o krásných herečkách mám úplně jinou představu, vím každá nemůže být krásná, ale psát o jejich kráse je spíš k smíchu. Je celá vrásčitá, vyžilá, hlas ochraptělý, no nevím čím je krásná. Když vypadne z Ulice tak mi ani chybět nebude, její výkon byl věčně hysterický a jen kouřila a pila. Podporovala cigarety a kouření v dnešní době když se kouření potírá!!!!!
Bohuzel bude jednou muset odejit, ale hraje fantasticky a s pani Maciuchovou jsou uplne uzasnou posilou v tomhle serialu.
Doufam, ze pro tu jeji postavu najdou scenariste nejake prijatelne pokracovani.
Přesně,je to výborná herečka a hezká žena.Ale její role - neustálá hysterie,zkřivené obličeje,zhroucení,mě už oběžuje a je nepříjemné.Doufám,že se z Ulice odstěhuje a její postava bude alespoň částečně odklizená.
Vilma Cibulková je výborná herečka a krásná žena,ale v seriálu Ulice mě vůbec neoslovila,nelíbí se mě tam její herecký projev a je mě tam až nepříjemná.Ale co jí zbývá,živit se nějak musí a co si budeme povídat právě tyto šílené seriály poskytují nejvyšší možnost výdělku.Poté co jí Etzler nechal je na vše sama.Takže paní Cibulková na Ulici se vykašlete máte na lepší role!!!