Vilma Cibulková dostala nepříjemnou zprávu! Jsou její dny v Ulici sečteny? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vilma Cibulková dostala nepříjemnou zprávu! Jsou její dny v Ulici sečteny?

Vilma Cibulková musela přijmout velmi špatnou zprávu.
Vilma Cibulková musela přijmout velmi špatnou zprávu. (TV Nova )

Vilma Cibulková (51) patří v současnosti mezi největší herecké klenoty nekonečného seriálu Ulice. Teď se ale její postava dostává do situace, ze které není zřejmé východisko. Odstěhuje se nakonec pryč z Ulice a zmizí tak i ze seriálu?

Od chvíle, kdy se Ivana (Vilma Cibulková) přiznala k tomu, že Kláru Peškovou strčila nechtěně ze schodů právě ona, je zavřená na psychiatrii. Především díky Miriam (Hana Maciuchová) se jí daří otevírat a postupně navazuje kontakt se světem, který pro ni málem už přestal existovat.

Už viděla svou malou vnučku a Henryho (Dan Brown), se kterým se rozešla. Dnes večer v dalším díle se odhodlá a zajde do nemocnice navštívit svou dceru Lenku (Michaela Badinková). Kromě toho dnes Ivanu čeká sezení s ošetřujícím lékařem, který zhodnotí její zdravotní stav a také jí oznámí nepříjemnou novinu.

Video se připravuje ...


Její zdravotní stav se zlepšuje a proto ji brzy propustí. Jenže Ivana na tuhle informaci zareaguje jinak, než by se dalo čekat. Jak dlouho ještě bude moci v nemocnici zůstat? A kam pak půjde? Právě tyhle otázky, prozatím nezodpovězené, vzbuzují obavy, že oblíbené herecké eso zmizí ze seriálu…

Přečtěte si
na-cou
29. 4. 2014 • 13:04

Seriál Ulice se mi kdysi líbil, ale dnes je díl dlouhý a nakonec o ničem. Některé díly jsou obzvlášť nekonečné a když jich člověk nevidí několik, vlastně o nic nepřijde. Co se týká herečky Cibulkové, tak o krásných herečkách mám úplně jinou představu, vím každá nemůže být krásná, ale psát o jejich kráse je spíš k smíchu. Je celá vrásčitá, vyžilá, hlas ochraptělý, no nevím čím je krásná. Když vypadne z Ulice tak mi ani chybět nebude, její výkon byl věčně hysterický a jen kouřila a pila. Podporovala cigarety a kouření v dnešní době když se kouření potírá!!!!!

lokii
23. 4. 2014 • 21:25

Bohuzel bude jednou muset odejit, ale hraje fantasticky a s pani Maciuchovou jsou uplne uzasnou posilou v tomhle serialu. Doufam, ze pro tu jeji postavu najdou scenariste nejake prijatelne pokracovani.

soprad
23. 4. 2014 • 21:00

nechci nikoho napadat,ale "krasna zena"?Je vyzila a skrehotava:!!!

nilud
23. 4. 2014 • 19:08

Jak je možné,že tak výborné herečky a herci hrají v takové stupidní hlouposti-odpověd-peníze Novy .

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.