Korce nadchla Královna i krémy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Korce nadchla Královna i krémy

Vlasta Korec se nechal rozmazlovat od své snoubenky Magdy.
Vlasta Korec se nechal rozmazlovat od své snoubenky Magdy. (Aha!: Petr Novotný)

PRAHA – „S přítelkyní jsme se shodli na tom, že nás film mile překvapil. Postavy byly lidské, měli jsme se možnost podívat do hrnce, kde se vaří britské království,“ řekl deníku Aha! moderátor Vlasta Korec (34).

„S přítelkyní jsme se shodli na tom, že nás film mile překvapil. Postavy byly lidské, měli jsme se možnost podívat do hrnce, kde se vaří britské království,“ řekl deníku Aha! moderátor Vlasta Korec (34).

Populární moderátor přišel do pražského Village Cinemas se svojí snoubenkou Magdou (31) na premiéru britského filmu Královna. A na místě se nevyhnuli ani testu krémů. „Magda jako kosmetická redaktorka a maximální odbornice na mě všechno zkouší, jsem taková její oběť,“ smál se Korec. „Já si to nechávám líbit, ona by na mě nenapatlala nic, co by mi ublížilo,“ dodal moderátor. Ve stejném kině, ale v jiném sále, se konala další premiéra, tentokrát nového českého filmu Maharal. Nechyběli hlavní hrdinové tohoto dobrodružného filmu Miroslav Táborský, který popíjel pivo nebo Bára Seidlová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.