Černocká popletla text | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Černocká popletla text

„Přestože jsem studovala na konzervatoři i hru na klavír, před pianisty v soutěži hluboce smekám,“ prohlásila »Saxana« Petra Černocká.
„Přestože jsem studovala na konzervatoři i hru na klavír, před pianisty v soutěži hluboce smekám,“ prohlásila »Saxana« Petra Černocká.

„Přestože jsem si myslela, že znám spoustu trampských písniček, na známé hitovce Rosa na kolejích jsem si vylámala zuby,“ smála se Petra Černocká (57) při vzpomínce na své účinkování v novém pořadu televize Prima Hvězdy u piana.

Kromě Černocké se v něm představí spousta známých českých interpretů v čele s nestárnoucí Helenou Vondráčkovou (59) v roli moderátorky a hudebníkem Petrem Vondráčkem v roli pianisty.

Vondráček se stal jakýmsi maskotem Primy, neboť z neznámých důvodů nechybí už asi dva roky v žádném »primáckém« pořadu. Prima jej neuvěřitelně vytrvale tlačí nejen jako herce (Rodinná pouta, Velmi křehké vztahy), ale i coby moderátora (Inkognito, Hádej, kdo jsem?) a nyní nově i jako pianistu ve Hvězdách u piana. „Je to hodně divné a docela by mě zajímalo, kdo mocný ho tak prosazuje,“ řekl nám Vondráčkův kolega.

Na první díl této hudební soutěže se můžeme těšit již zítra večer, kdy se dva týmy složené ze zpívajících celebrit pokusí vyluštit hudební tajenku. Ten, kdo zazpívá nejvíce hudebních hitů a vyluští nejvíc hudebních tajenek, vyhrává. Člen vítězného týmu může na závěr pořadu dokonce zazpívat svůj největší hit.

„Ta soutěž mě strašně baví, jsem z ní přímo nadšená! Máme možnost oprášit krásné písničky, na které jsme už dávno zapomněli,“ prozradila Věra Martinová, která přišla s manželem, s nímž si dokonce i zatančila. „Účinkuji zatím v jednom díle, ale jelikož zpěváků na naší hudební scéně není zas tolik, třeba se objevím i v dalších kolech,“ prozradila deníku Aha! Martinová, která za svoji štíhlou postavu prý vděčí střevním potížím, které ji nedávno potkaly.


Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.