V ULICI se bude souložit: Jenže dámě se to krutě nevyplatí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

V ULICI se bude souložit: Jenže dámě se to krutě nevyplatí!

Adriana zapomněla, co je Patrik zač. Přesto se s ním vyspala!
Adriana zapomněla, co je Patrik zač. Přesto se s ním vyspala! (Foto: archiv TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Do stejné řeky nevstoupíš, říká jedno moudré přísloví. Jeho váhu si bude muset tentokrát uvědomit Adriana Pešková. U jejích dveří totiž zazvoní bývalý přítel Patrik. Místo aby ho zanechala napospas v propadlišti dějin a poslala ho do háje, pozve ho dál. A tím to všechno začne!

Vztah s Patrikem (Michal Kern) je pro Adrianu (Šárka Vaculíková) dávno uzavřenou minulostí. On se navíc živi jako drogový dealer a to není zrovna ideální partie. Není divu, že se Adriana k chlapíkovi staví odmítavě a chce ho mít co nejdříve z krku. Ale o něčem takovém Patrik nechce ani slyšet.


Jeho chvíle přijde, když začne Adri vyprávět o smrti maminky, se kterou se stále nevyrovnala. Zdatný manipulátor toho využije, předstírá porozumění, začne jí utěšovat a taktika vyjde. Dostane se Adrianě pod kůži i do kalhotek. Po sexu ale přijde vystřízlivění. Mladá dáma jaksi zapomněla, co je Patrik vlastně zač a minulost se jí nepěkně vrátí jako bumerang.



Přečtěte si
beladona
11. 4. 2014 • 23:14

Hergot , já žádný, ale žádný seriál neznám, nesleduju a sledovat nikdy nebudu-proč by mě mělo zajímat co v nich bude za blbou scénu?Je to, jako když už v redakci nemají o čem psát, vyplní se jen stránka.

londynskypes
11. 4. 2014 • 20:43

vzdyt m...rrrr.--d--a-j i ve skutecnosti hnusy fujj

pravlast
11. 4. 2014 • 12:08

To mě zasáhlo,kromě toho že to je naprosto mimořádná záležitost v životě každého jedince a nejspíš i nepředstavitelně trapná,skandalizující a ponižující událost-nešlo by to převést z ulice do ložnice?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.