Rána pro Kramného od nejbližších: Měl plánovat, jak na smrti manželky a dcery vydělat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rána pro Kramného od nejbližších: Měl plánovat, jak na smrti manželky a dcery vydělat!

Petr Kramný prý chtěl o smrti své manželky a dcery sepsat knihu.
Petr Kramný prý chtěl o smrti své manželky a dcery sepsat knihu. (Aha! - Martin Hurda)

Čím déle Petr Kramný vězí ve vazební věznici, tím více se objevuje znepokojujících zpráv z jeho okolí. Mezi ty nejděsivější patří tvrzení jedné z jeho kamarádek, která tvrdí, že měl vdovec z Karviné plán, jak na smrti Moniky (†36) a Klárky (†8) vydělat.

„My jsme měli v plánu napsat i nějakou knihu o tom, co se stalo. I proto s ním kamarádím,“ pronesla v televizi Prima jedna z Petrových kamarádek Kateřina J., čím vyrazila všem dech. Podle informací Blesku se dělník z automobilky nekamarádil s Kateřinou náhodou. Tato žena totiž pracuje v nakladatelství. Podle deníku se tak Petr chtěl pojistit, aby výdělky z knihy šly především na jeho konto.

Kateřina je tou ženou, kterou novináři přistihli v s Kramným v autě, když si vyjeli za tmy za Karvinou. Zda tehdy v Petrově felicii probírali jen náležitosti knihy, nebo se tam dělo i něco víc, se můžeme jen dohadovat.

Přečtěte si
ferdinand6
27. 3. 2014 • 19:28

To už je Váš druhý názor, který jsem tento den četla, co mi připadá mimo mísu.

ferdinand6
27. 3. 2014 • 19:26

Kreatura!

setroseuros
27. 3. 2014 • 10:09

Kramny to je dosud nekorunovanej VUUUUUL!!! Zavrazdi zenu i dite,pak neprizna ze on ma jeji vsemi hledanej mobil jen proto , aby ji v nem v Egyptu mohl smejdit , jako doma na FB, taky hned z Egypta rozprodava jejich obleceni a pak doma hadky o majetek, holky... A navic chtel jeste vydat o vsem knihu!! No totalne chorej mozek!! Takhle se chova jen cistej magor a vrah!!! Doufam , ze uz brzy na spadne klec!!!

fionora
26. 3. 2014 • 18:06

Kdo z nás je andílek? Monika byla krásná mladá žena a smrt si nezasloužila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.