Otřesné: Nahého obra zastřelili krátce poté, co si ukousl z tváře procházejícího mladíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otřesné: Nahého obra zastřelili krátce poté, co si ukousl z tváře procházejícího mladíka!

Zfetovaný muž se do mladíka zakousnul a krátce poté byl zastřelen
Zfetovaný muž se do mladíka zakousnul a krátce poté byl zastřelen (Foto: reprofoto TV Fox 29, koláž Ahaonline.cz)

K naprosto nevídanému střetu došlo na Floridě v noci z pondělka na úterý. Zatím neidentifikovaný muž téměř dvoumetrového vzrůstu a s váhou hodně přes metrák si zprvu vykračoval v rouše Adamově noční ulicí poblíž pláže. Jenže byl totálně bez sebe a začaly se dít věci! Informoval o tom The Telegraph.

Muž nejprve brutálně napadl vysloužilého, šestašedesátiletého policejního důstojníka bez zjevného důvodu. A hned poté se rozhodl zakousnout do obličeje kolemjdoucího osmnáctiletého chlapce. Když přijela policie, snažila se šílence zpacifikovat, leč neúspěšně.


"Byl zjevně sjetý," popisuje situaci šerif z okrsku Palm Beach a dál říká: "Byl to obrovský chlap a zaujal bojový postoj. Policisté se ho snažili dostat na zem, ale ani teaser na něj neúčinkoval." To vedlo k tomu, že do zfetovaného muže důstojník vypálil tři rány, kterým později v nemocnici útočník podlehl. To jsou věci, to by se u nás stát nemohlo...

Přečtěte si
favem
6. 10. 2015 • 10:30

Proc ho nestrelyly do nohou. proc hned chteji zabyjet nechapu. A nebo ze by se baly ze by netrefily?

prroud
5. 3. 2014 • 09:05

Amici maji jednu velkou vyhodu,maji ustavou zaruceny pravo chranit sebe a svuj majetek se zbrani v ruce,tak jsou nastaveny i soudy! Nejsou jako my,vydany gaunerum na miost a nemilost!

prroud
5. 3. 2014 • 09:04

Strilet bez milosti vsechny kdo to vyrabej a cpou mezi lidi! Zavisly izolovat a lecit,chranit tim ty ostatni!Nepustit driv,dokud nejsou naprosto "cisty"

prroud
5. 3. 2014 • 09:01

Njn,kdyz vam z toho svinstva "preklikne" v palici,jste schopny vseho.Je to jako casovana bomba,porad je to dobry,porad je to dobry,az klik,a je zle.......nevite kdy,kde a kdo to jak odnese......... ,je to vecna hrozba pro vsechny okolo.

honzina
5. 3. 2014 • 06:56

naprosto souhlasím

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.