Mazaný Vladimír Železný: Zase vypálil Nově rybník! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mazaný Vladimír Železný: Zase vypálil Nově rybník!

Vladimír Železný
Vladimír Železný (Foto Aha! – Petr Novotný, ara)

Nastoluje nový řád! Ředitel TV Barrandov Vladimír Železný (68) by kromě zpravodajství rád vylepšil i svůj pořad Volejte Železnému, ve kterém zodpovídá dotazy diváků. Chce, aby se jmenoval jako za starých časů Novy...

„Doufejme, že se bude jmenovat Volejte řediteli,“ naznačil Železný na tiskovce k jarním novinkám televize, ke kterým patří hlavně úplně nové zpravodajství včetně moderátorů ve stylu Barbie a Kena. Jeho plánu podle všeho už nic nestojí v cestě, jelikož ochranná známka na název pořadu už Nově propadla a Barrandov si ji loni na podzim rychle zaregistroval u Úřadu pro průmyslové vlastnictví.



TV Barrandov má registrovanou ochrannou známku Volejte řediteli v několika kategoriích. Pod touto značkou může také:

- vyrábět papírové kapesníky, spodní prádlo či punčochy

- provozovat astrologický výklad karet

- pořádat kurzy a přednášky Feng Shui

- dělat kurzy a přednášky magické kuchyně



Autor:  ina

Přečtěte si
anoel44
23. 2. 2014 • 08:47

Seriál Policie Modrava se natáčel v loni,v létě i na podzim.V televizi by měl být asi v dubnu.

frannes
22. 2. 2014 • 19:00

Dokud na Barrandově poběží v primatime normalizační seriály, je to o ničem, Železného vidět nemusím,rovněž paní Brožová mne neláká , jediné co v naší rodině letí je pro vnoučata Animáček,ovšem na střídačku s JimJam a několika dalšími dětskými satelitními kanály v češtině.Nova příliš šetří , opakuje Kriminálku Anděl, proč nenatočí pokračování i když asi bez pana ministra, slibně vypadala Policie Modrava a kde jsou další díly.Železný tvrdí, že musí otočit jakýmsi tankerem,ono se dá taky uklidit na lodi tak,že se nepotřebné haraburdí viz výše uvedeno prostě hodí přes palubu, nahradí a tanker pluje plnou parou dále a to bez otáčení.

fizi
22. 2. 2014 • 16:08

Mazaný??? Spíš hloupý.Poprve jsem se dnes chvíli díval na pořad "volejte Železnému",no,vydržel jsem to asi 4 minuty.Ješitnost,všeznalost,sebestřednost-tak se inteligentní člověk nechová.Myslím si,že Barrandov pod jeho vedením nemá šanci na dlouhé přežití.Železný pohřbí vše,do čeho se s vervou sobě vlastní pustí.

Jirka1313
22. 2. 2014 • 12:18

A ten nemá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.