VyVolená Romana blouzní: Milenci prý na ni nemohou zapomenout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VyVolená Romana blouzní: Milenci prý na ni nemohou zapomenout!

Romana se během masáže rozpovídala o milostném životě.
Romana se během masáže rozpovídala o milostném životě. (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Včera se divákům online kamer z Vily naskytl bizarní pohled. Těnatá Romana se odhalila, aby jí mohla Pavlína s Vladkem namasírovat. Její obnažené proporce již diváci mohli vidět, takže nic nového pod sluncem. Jenže! Zmatená dlouhými týdny pobytu v izolaci, začala během blaženého funění pod rukama masérů vyprávět o svém milostném životě.

Každý se do ní hned zamiluje

Začalo to celkem odvážným tvrzením, když matka ze Slezska začala vyprávět: "Nevím proč, ale do mě se každý, hned jak mě vidí, zamiluje. A to nemusím nic říkat. Když mě pak slyší mluvit, jsou do mě zamilovaní ještě víc." Vladko i Pavlína nedůvěřivě mlčeli, co také říct. Ale to Romaně nevadilo. "Já jsem pro ty lidi nezapomenutelná, aj v sexu, co jsem měla, na mě nemůžou zapomenout," mluvila zřejmě z cesty typicky chraplavým hlasem Romča. "Tomu věřím, já na tebe taky nikdy nezapomenu," komentoval historku Vladko.


S milencem hopsali a skákali

Ale to vše byla teprve příprava na to, co měla Moravanda s prořízlou pusou vyplodit dál. "Ještě než jsem byla s manželem, tak jsem měla jednoho, a s tím jsme pořád hopsali a skákali. A pěkně dlouho, třeba dvě hodiny a pak jsme šli teprve na věc," prozradila prostořeká boubelka. To Vladkovi opět hlava nebrala a udiveně se Romany ptal: "Jak jako hopsali a skákali?" Některé věci ale prostě vysvětlit nelze...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.