Mirko pozor: Vladko ti přebírá Pavlínu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Mirko pozor: Vladko ti přebírá Pavlínu!

Je možné, aby se do sebe Vladko s Pavlínou zamilovali?
Je možné, aby se do sebe Vladko s Pavlínou zamilovali? (Foto: FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Diváci závěrečné fáze VyVolených si kladou otázku, jak to asi dopadne s překvapivě vroucími city, které k sobě projevuje homosexuální dvojice Pavlína a Vladko. Nezasvěcený pozorovatel by snadno usoudil, že jejich něžnosti patří do repertoáru skutečných milenců. Přestože Pavlína má svou Mirku a Vladko o 23 let staršího přítele za Španělska, je možné, že mězi nimi klíčí něco, co překvapí okolí obou soutěžících.

Venku to Vladko Pavlíně řekne!

A vskutku. Vždyť Pavlína může na vlasatém krasavci oči nechat, stále zasněně vzdychá a o své přítelkyni Mirce se ani nezmíní. Sice se do sebe oba soutěžící čas od času zostra pustí, ale není i to důkazem potlačovaného citu? A když se začne jeden druhému utápět v očích a všechno kolem nich doslova jiskří, vypadá to opravdu vážně. "To si řekneme až venku," zopakoval Vladko blonďaté lesbičce několikrát. Jejich noční mazlení na internetu může shlédnout každý.


Může Mirka Páje věřit?

Ale co si vlastně chtějí říct? Že k sobě mají blízko vědí oba, takže co dál. Mirka si je, stejně jako Pavlína, svou milou jistá až za hrob a Vladko by poměrem s dívkou také okolí šokoval. Ještě se nabízí možnost, zda mazaná Pája nechce alespoň trochu ukousnout z koláče slávy a peněz, které nadcházejícího dvojnásobného vítěze VyVolených čekají. Tak by si alespoň trochu spravila chuť po nepovedeném pokusu o komplot, režírovaném údajně produkční soutěže, lesbičkou Šárkou Šedivou. Jak to asi všechno skončí?

Přečtěte si
Inka
29. 11. 2013 • 07:10

Lidi, jsme s masa a kostí, ne naprogramovaní roboti !!! Projevujeme emoce, pláčeme, křičíme....proto jsme "homo sapiens" ! Děti si rodiče nevybírají, smutná realita Držím palce Vladkovi, fandím mu a přeji výhru. A je mi úplně jedno, co s výhrou udělá. Nikoho neopravňuje závist a zloba pomlouvat ač Pavlínu, Vladovu mámu, kohokoliv....! Zkusme se zamyslet. kdo z nás má svatozář ? Kdo je dokonalý, slušný, úctivý...kdo nepláče, nekřičí a neskrývá emoce ? Hlasuji za Vlada, jelikož je mi blízký. V případě porážky nebudu v sobě hledat nenávist, ironii a pomluvy k Pavlíně. Proč ? Protože jsem slušný člověk a věřím, že taky většina z Vás

latu
29. 11. 2013 • 01:22

A jestli neumřeli, žijí spolu ve velikém trojdomku všichni tři - teta Mirka, maminka Pavlínka a taťka Vlado + malé, rozkošné, černovlasé kudrnaté děti dodnes.

epafraska
27. 11. 2013 • 22:19

Co to meles holka? v cechach je vladko milacek ..zijem tam tak viem co sa tam deje...a nesnaz sa prekrucocat slovakov o opaku...ked uz tak hajis tu jeho mater..tak si za to moze sama. Vladko ju miluje viac nez ona jeho..ta teraz citi prachy..tak samu pcha do ***e.kde bola tie roky odlucenia od syna? Teraz zrazu za nim beha

epafraska
27. 11. 2013 • 22:14

epafraska
27. 11. 2013 • 21:53

No debilcek si ty!!! ze mudrujes...kazda vyhra sa oslobodzuje od dani.. Dan plati sponzor sutaze ...a nemyslim tym ze ju zaplati s tych 5 mega..to je cista suma vyhry...tak nwz zacnes mudrovat vela veci sa nauc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.