Zklamání VyVoleného Vladka: Připravili mu nepěkné překvapení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zklamání VyVoleného Vladka: Připravili mu nepěkné překvapení!

Po ubohé oslavě nechali organizátoří odjet Vladka MHD.
Po ubohé oslavě nechali organizátoří odjet Vladka MHD. (Foto: Aha! - Karel Kopáč, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

Pět milionů v kapse, ale párty v pětihvězdičkovém prezidentském apartmá se nekonala! VyVolený Vladko (35) miliony zapíjel místo v luxusním podniku ve vybydlené chodbě produkčního baráku u Vily.

Do omláceného objektu, kde sídlí produkce se nyní už bývalí VyVolení přesunuli po skončení přímého televizního přenosu a následném focení. Tam propukla skromná oslava, na kterou byl umožněn přístup pouze jim a členům štábu.


„Vladko byl strašně rozrušenej, byl v jednom kole a vůbec se nemohl věnovat kamarádům, měl strach, aby mu neutekli,“ řekl deníku Aha! zdroj z televize Prima. Soutěžícího možná vyvedlo z míry i prostředí: šampus se servíroval z papírové krabice místo z barového pultu a natřískaná chodba připomínala spíš přecpanou nádražní čekárnu.
ExVyVoleným tu hrál k tanci Petr Zvěřina (35) a právě improvizovaný parket byl tím, co si Vladko skutečně užil. „Alkoholu se téměř nedotkl,“ prozradil zdroj. Po odchodu z večírku se vítěz VyVolených ještě vydal rozloučit s milovanou Vilou, u které se nezapomněl vyfotit.

Přečtěte si
belaa
2. 12. 2013 • 16:31

kat si ho mohla sama odvizt domu .neposer ...se

belaa
2. 12. 2013 • 16:28

illliiss hodne hloupe ses magor

belaa
2. 12. 2013 • 16:24

iliiis blbecku

belaa
2. 12. 2013 • 16:22

illlis nebo jak se jmenujes neser se do me blbe.tahni do pr---le..co se poradd do me navazis.ty hovadko.

6010
2. 12. 2013 • 09:37

Vladko byl bezvadný, zrovna jako Tereza.Je to inteligentní člověk, na něj má málo kdo.Odpovídal vždy inteligentně,vtipně.Nemohl se nikdy na odpověď připravit,vše bylo v přímém přenosu.Takže o jeho inteligenci může pochybovat jen blbec.Navíc je výborný herec, ani tu školu již studovat nemusí.On né, ale spoustu rádoby herců, kteří se prezentují v televizi, by si jí mělo jít dodělat, nebo to prolezli s odřenýma ušima.Ale ten nedůstojný závěr této soutěže, Primo styď se To Tě těch pár korun vytrhlo? Ten měl být odvezen domů jako král!Naši politici, kteří nic nedokázali, jen kradou, vozí v limuzínách, to je opravdu paradox.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.