Milionář Boris Kollár: Za Brožovou už má náhradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Milionář Boris Kollár: Za Brožovou už má náhradu!

Brožová se s Kollárem rozešla před Vánocemi.
Brožová se s Kollárem rozešla před Vánocemi. (Aha!: Marek Pátek, ČTK, Plus 1 den)

BRATISLAVA – Blondýnkám dal vale! Slovenský podnikatel Boris Kollár (40) se po období, kdy randil s blondýnkami, naposledy s naší zpívající herečkou Kateřinou Brožovou (39), zakoukal do krásné černovlásky.

Blondýnkám dal vale! Slovenský podnikatel Boris Kollár (40) se po období, kdy randil s blondýnkami, naposledy s naší zpívající herečkou Kateřinou Brožovou (39), zakoukal do krásné černovlásky. A ne ledajaké! Jeho Beáta je vnučkou známého slovenského herce Leopolda Haverla (70). A do kapsy nemá hluboko!

Zdá se, že exmilenec sexy dračice Kateřiny Brožové si konečně našel perspektivní přítelkyni. Zatímco se donedávna spekulovalo o tom, že Brožová s ním byla především kvůli penězům, teď je všechno jinak. „Je to ženská na úrovni,“ prozradil náš zdroj blízký Kollárovi. Mladá dáma studuje na právnické fakultě. A nejen to. „Beáta je z dobře situované rodiny,“ pokračuje náš zdroj.

Podle našich informací už zamilovaná dvojice společně bydlí v domě Borise, který se nachází v bratislavské lukrativní vilové čtvrti. A dokonce jsme ji načapali, jak zamaskovaná vychází z jeho domu. Skrývající se za velkými černými brýlemi nastoupila do drahého mercedesu a odjela. „Nebudu se k tomu vyjadřovat,“ tají informace milionář. Zdá se, že svoji novou známost chce před veřejností skrývat. I když jsou spolu přibližně měsíc, garde mu na nedávném bratislavském Plese v Opeře paradoxně nedělala ona, ale dlouholetá kamarádka Jana Prágerová. Zajímavé na celém vztahu je to, že Beáta je první tmavovláskou po boku Borise Kollára. Doposud se v jeho životě objevovaly samé blondýnky. Kromě Brožové nebo románku se Zuzanou Belohorcovou jsou blondýnky také matkami jeho dvou dětí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.