NeVyVolená Eva čelí hrozbě násilí! Okradení z autobazaru nezapomněli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

NeVyVolená Eva čelí hrozbě násilí! Okradení z autobazaru nezapomněli...

Eva Feureislová musí čelit nepříjemným útokům!
Eva Feureislová musí čelit nepříjemným útokům! (Foto: FTV Prima)

Celkem prekérní situaci řeší naivní blondýna Eva Feureislová po odchodu z Vily VyVolených. Tah s vítězstvím v reality show a následným umořením části z dvousetmilionového dluhu nevyšel. Nyní na uječenou Evku plnou vahou dolehly trable z kauzy vytunelovaného pardubického autobazaru.

Vyhne se Eva vězení a nenávisti?

Představa pobytu ve vězení visí nad chudou zlatokopkou jako pověstný Damoklův meč. Aktuálně však musí odrážet útoky rozlícených poškozených, které kriminální činnost spojená s firmou Feureislové dostala do těžkých problémů. Dokonce vznikla internetová fóra na sociálních sítích, kde se okradení lidé spojují a jejich reakce na mediální snahy Evy jsou opravdu drsné. Dokonce se objevují výhrůžky veřejným lynčem.


Dluží miliony, ale nemá vůbec nic

To, že má blonďatá ubožačka, která žije z dárcovství (lépe řečeno prodeje) svých vajíček, důvod k obavám, vystihuje nejlépe příspěvek správce jedné takové "anti" diskuze na internetu. Mezi řádky vyplývají hlubší souvislosti a dopady na osoby, které měla podvodná činnost autobazaru dočista zničit. Představa, že se někdo před hrozbou exekuce rozhodl prodat auto, peníze následně nedostal, což odstartovalo další problémy, nebude daleko od reality.


Proč lidé hlasovali pro Evu?

V příspěvku se píše o lidech hlasujících v soutěži pro Evu, "kteří se nebojí zarputile obhajovat člověka, který bez mrknutí oka připravil o majetek několik rodin ve svůj prospěch a ještě si dělá reklamu v televizi. Představte si, kdyby se to stalo vám - žádný majetek, rozvod, děti v ústavní péči, živoření...a člověk, který vám to způsobil se vám směje z televize."
Feureislová se brání nekompromisní zlobě

A co na taková obvinění a hrozbu fyzickou likvidací říká Eva Feureislová? "Je to lidská zloba a závist. Do soutěže jsem šla, protože mám čisté svědomí. Abych ukázala, co všechno se může v životě přihodit, že i kamarád vám může bodnout kudlu do zad," snaží se opět vzbudit sympatie na webu iprima.cz. Zloba za vším možná opravdu je, ale závist? V tomto případě není co závidět...



Přečtěte si
mnpv
20. 11. 2013 • 16:02

Za ženská lže sama sobě a dokonce tomu věří. Za své činy si může každý sám. Zbavená svéprávnosti není, blbá sice je, ale ne tak aby jen tak z lásky k bližnímu nechala ze sebe udělat doživotního dlužníka. Je to vyčůraná mrcha schopná všeho, která se z póvl rodiny šprajcuje někam, kde ji stejně nikdy nepřijmou.

vuhp
20. 11. 2013 • 09:50

Ludra,ne zabít , ale zlynčovat at trpí.Čubka.

abvydavatelstvi
20. 11. 2013 • 07:42

Ona si vůbec neuvědomuje ani nepřipouští v tom svém slepičím mozku co některým lidem způsobila.... je to děs.... A co nejdřív by ji meli potrestat.... nechápu proč to trvá tak dlouho...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.