VyHolená Eva: Takhle si hýčká přirození, které nabízela i Martuccimu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

VyHolená Eva: Takhle si hýčká přirození, které nabízela i Martuccimu!

Eva se ve Vyvolených opravdu snaží
Eva se ve Vyvolených opravdu snaží (koláž Ahaonline.cz)

Eva Feureislová má za sebou bohaté životní zkušenosti. Oproti kolegům z vily se už v minulosti pokoušela dotknout slávy.

Románek s Domenicem Martuccim, který má ve své sbírce motýlů i Ivetu Bartošovou, byl ovšem jedním velkým trapasem. Oba protagonisté se chtěli jen zviditelnit a Martucci dnes přiznává, že jej Feuresilová využila. Dokonce zvažoval žalobu za její pomluvy o tom, že ji nutil k sexu se psem.

Feureislová, která dluží neuvěřitelných 200 milionů, teď dělá ve vile vše, aby byla vidět. Při sprchování se tak svědomitě stará o své přirození a kamerám dovolila nahlédnout i do spodního dílu plavek, kde její intimní partie zdobí tetování.

Se sprchováním je to ve VyVolených opravdu těžké, protože soutěžící jsou pod dohledem i v koupelně. Zatímco pánové trvají na sprchování ve spodním prádle, dámy už projevily více odvahy. Lucie a Nikol se předvedly nahoře bez a ve vile bylo hned veseleji.

Podívejte se v galerii na sprchování VyVolených! Najdete zde nejen Evu, která už je jednou nohou z vily venku, ale také posilovnou zoceleného Thomase, či obtloustlého Ládíka.



Autor:  cam

Přečtěte si
filuska77
12. 9. 2013 • 13:44

dneska se s vystrkováním kdečeho nikdo nemaže, mrkněte na zprávy - herečky, modelky, moderátorky, VIP i další nuly - tak nevím proč by to mělo vadit u EF. Přesto co o ní vím, mi z té kumpanie připadá jako jedna ze dvou sympatických. Taková Romana by měla chodit s košíkem na papule, Lucku potkat na úřadě, tak raději uteču a o Zdeňce škoda slov.

inocenta
12. 9. 2013 • 13:35

Eva F. si myslím, že není tak špatná, ačkoli si asi vymýšlí, protože ji Martucci nechal. Iveta taky háže bláto, protože ji opustil. Ale ty ženby nejsou kvalitní lidi, dělají si to samy, že neukotví a jsou to věční ztroskotanci na voru,které nese proud tu tam, tu onam. Kdo story IB sledoval a bylo to zajíamvé, takmpochopil, že se snažila již delší dobu oí "rychlé" řešení, protože ji začal děsit vlastní věk. Nahonem se vdávala a pak v depresích stále více propadala alkoholu a farmakům. Nicméně si myslím, že ona má duševní poruchu a nejde jen o závislost Ten z její psychické poruchy jen pramení. neví si sama se sebou rady, ustrnula ve vývoji někde v 17 letech spíš podprůměrně inteligentní dívčiSorra. Ale takové lidi je třeba držet si od těla. Zbytečně stojí nervy a peníze.

cernykondor
12. 9. 2013 • 13:28

Ti skutečně nemocní tvrdí,že jsou zdraví a léčit se nechtějí. Kdyby se Eva ve sprše svlékla, tak by jste ji pochválili? Pak se člověk diví jaké jsou soudy. Stejné jako občané, ať řekneš co řekněš, stejně dojdou ke svému cíli.

alex0800
12. 9. 2013 • 13:21

Martucci se již léčí.. Eva by měla začít také ;-)

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.