Jolana Voldánová konečně odtajnila všechny děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jolana Voldánová konečně odtajnila všechny děti!

Jolana Voldánová a všechny »její« děti. Zleva: Tereza, Jolana, Kačenka, Vojtěch.
Jolana Voldánová a všechny »její« děti. Zleva: Tereza, Jolana, Kačenka, Vojtěch. (Aha! - Ladislav Křivan)

Přišla si zavzpomínat, jaké to je stát na parketě. Televizní moderátorka Jolana Voldánová (44) soutěžila v první řadě StarDance a po sedmi letech se vrátila na místo činu. Při té příležitosti se pochlubila všemi dětmi!

„Myslím, že ty nejstarší by mohly přičichnout k tanci,“ doufá populární moderátorka. Nejstarší Tereza (20), která studuje vysokou školu ekonomickou, je dcera z prvního manželství nynějšího chotě Voldánové Petra Císařovského. „Bude ze mě velká ekonomka, ale kdo ví, třeba skončím také v televizi,“ usmála se Tereza.

Jméno otce Vojty (13), který je ještě na základní škole, moderátorka nikdy neprozradila a Kačenku (8) má s manželem. Ten na tanečním večeru chyběl. Má snad negativní postoj k tanci? „Tančí rád, ale po půlnoci,“ smála se Voldánová. „Já tanec miluju, úplně soucítím s těmi tanečníky a hned si vybavím, jak jsem tady stála také,“ řekla nostalgicky.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.