Kocábová a Pavlíček ml.: Je to láska? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kocábová a Pavlíček ml.: Je to láska?

Michal Pavlíček mladší a Natálie Kocábová jsou možná víc než kamarádi.
Michal Pavlíček mladší a Natálie Kocábová jsou možná víc než kamarádi.

DOBŘÍŠ – Zatímco bývalí kamarádi Michael Kocáb (52) a Michal Pavlíček (50) se v současnosti nemohou vystát a vyhrožují si soudy kvůli skupině Pražský výběr 2, kterou Kocáb založil bez Pavlíčka, jejich děti Michal Pavlíček (27) a Natálie Kocábová (22) jsou na tom přesně naopak.

Spolupracují na nové desce Natálie a někteří z jejich okolí je dokonce podezřívají z toho, že je mezi nimi i něco víc!

Deníku Aha! se podařilo oba potomky slavných otců společně přistihnout v Dobříši. Tam Natálie přijela na koncert skupiny Gang Ala Basta, ve které právě mladý Pavlíček bubnuje. „Po koncertu spolu seděli dlouho u stolu a bylo vidět, že si opravdu rozumějí,“ popsal situaci jeden z hostů koncertu.

Natálie na koncert dorazila bez svého přítele a otce syna Vincenta (3) Štěpána Vrány (22). To vyvolalo spekulace, že Kocábová a Pavlíček nejsou jen kamarádi. „Pracujeme spolu na nové desce. To je vše,“ odbyla ale Natálie všechny dohady. Nezbývá než doufat, že jejich vztah nakonec nedopadne jako ten, který teď mezi sebou mají jejich otcové.

Od momentu, kdy Michael Kocáb oznámil, že obnovuje existenci legendární skupiny Pražský výběr, k překvapení všech v ní chyběl Michal Pavlíček a Vilém Čok. Ti to považovali od Kocába za velkou zradu. „Je to od něj neetické a trapné,“ vyjádřili se oba muzikanti na Kocábovu adresu. „Zničil naše letité kamarádství,“ smutně dodal Pavlíček.

31.1.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.