Překvapení v Duelu: Kombajn Jafar nepřekonal Lucku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Překvapení v Duelu: Kombajn Jafar nepřekonal Lucku!

Lucka si vybrala do Duelu silného soupeře.
Lucka si vybrala do Duelu silného soupeře. (FTV Prima, Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Tak za tenhle Duel si mohl 170 kilový Jafar jenom sám. Nenosil modrý šátek a produkce se mu rozhodla za trest imunitu odebrat. Toho využila zrzavá Lucka, která se rozhodla pomstít vypadnuvší Nikol. Ta vypadla minulý týden právě po střetu s Jafarem. A vybrala si dobře. Jafara, sice velmi těsně, porazila! 

Veverka Lucka dělala všechno pro to, aby ji VyVolení vypalcovali. Neplnila úkoly a válela se na gauči. V den zúčtování tak dostala nejvíce palců a s výběrem soupeře neváhala.

Rozhodla se bojovat pro kamarádku Nikol a vyřadit Jafara. Tomu po prvním vítězství pořádně narostlo sebevědomí a ve Vile má konflikty nejen s jejími obyvateli, ale i s produkcí, která mu ukládá různé tresty.

Během Duelu se VyVolení ve Vile snažili Jafara svými otázkami pěkně vyprovokovat. Všichni chtěli zpět Veverku Lucku a Jafar dokonce prohlásil, že se zpátky za takové situace ani vracet nechce. Jeho přání se splnilo. Duel byl velmi vyrovnaný a i když se Lucka nevěřila, že by mohla zvítězit, tak diváky přesvědčila. Uražený Jafar nakonec nenesl prohru velmi dobře, ale na druhou stranu může konečně zavolat své milé a jít na pivo s kamarády. 



Autor:  mpa

Přečtěte si
znojmacka
3. 11. 2013 • 22:44

paralenka.. proč si hned někoho představovat v posteli ?? No a když už bych musela, tak radši do postele Shreka Jafara, než rozjetou žábu "Lůcu".. už jen vzhledem k mé orientaci.. ..a o Jafarovi netvrdím, že je nějakej dobrák, nebo ideál.. ale rozhodně mi příjde "rovnější", než Šumáková..

paralenka
3. 11. 2013 • 01:36

Vás to tady bere, to je děs. Ale dámy, sorry, žádná z vás by si o Jafara kolo neopřela, jako chlap je odporný. Nesnáším tlusté a neudržované chlapy, tenhle a jeho předchůdce Ládík byli špindírové na třetí! Ale proti zdejšímu gustu .... tak dobrou noc a zkuste si toho dobráka Jafara představit ve své posteli Síla, co?

defakto
2. 11. 2013 • 23:21

...... jen se z toho Vlada nepodělej !

defakto
2. 11. 2013 • 23:15

....... Lůca je celá vodporná , nevěřím že se na ní chce někdo dívat anebo jí poslouchat Sebevědomí má veliké , ale proboha na co !?!

danuska555
2. 11. 2013 • 21:49

byl to podfuk s hlasy ! Mela jit ven z vily - ves liinaaa ! Jen zere a vali se na gauci...luza.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.