Vyhozený Jafar poslal Evě dopis a prosil ji, ať ho utají. Zveřejnila ho! Tady je... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vyhozený Jafar poslal Evě dopis a prosil ji, ať ho utají. Zveřejnila ho! Tady je...

Eva si dopis přečetla a dala k dispozici...
Eva si dopis přečetla a dala k dispozici... (TV Prima)

Po včerejším Duelu odešel domů obr Jafar, kterého mnozí šacovali na favorita (samozřejmě až po Vladkovi). Byť byl pruďas a nebral si servítky, byl rozhodně ve vile oživením. S Evou měl nicméně nepříjemný konflikt. Poté, co vypadl, právě blonďaté „slávomance“ přinesl Honza dopis, který jí měl dát v případě, že Jafar vypadne.

Jak se zdá, ve vile člověk o spolehlivého člověka nezavadí. Dopis měl Honza předat Evě až po týdnu po vypadnutí Jafara, jenže on ho předal hned. Jafar zároveň v dlouhé zpovědi Evu žádal, aby dopis v žádném případě nezveřejnila. A ona to stejně udělala, jako první ho zveřejnily oficiální stránky show na iprima.cz. Tady ho máte… Je to trochu delší, ale stojí za to, vydržet až do konce. Nutno dodat, že Eva celý „román“ po přečtení fakticky prohlásila za neupřímný blábol a smetla ho ze stolu…

Ahoj Evi ,

pokud tento dopis čteš, znamená to, že už jsem na svobodě. Doma a v reálném životě. Prosím přečti to až do konce a pokus se mne pochopit. Doufám, že už se na mě nezlobíš. Rád bych ti řekl pár věcí, ale nebyla na to nálada a možná nebude ani čas. Za prvé: tebe jsem nikdy z mladou blbou čubičku nepovažoval, věř mi to nebo ne, je to tak, tato slova jsem vyřkl k Lucce a k Niki, a to v afektech a rozčílení. Na Niki jsem opravdu nekousal to: ,,já musím být vždycky za každou cenu první".

Podobné ambiciózní dívenky nehledící vpravo vlevo nemůžu. Obě dvě mi několikrát vyčetly, že jen ležím na kanapi, zatímco v inkriminované době dělaly totéž. Dále dělení na zasloužilé a nováčky, co nic nedokázali, opravdu nepotřebuji poslouchat. „Mazárnu“ na mě zkoušeli už na několika místech – vždy neúspěšně. My máme více energie, vy zase dlouhodobější sledovanost, a tedy i možná větší „fantým“.

Za druhé: opravdu jsem netušil, že tím naším rozhovorem v ložnici tě můžu nějak rozčílit. Teorie o hlasech pro toho či onoho je fakt jen teorie a nějak logická úvaha vycházející z předpokladů. Rozhodně to neměla být žádná urážka žen v soutěži, přímo naopak. Trochu jsem tím zanadával na fakt, že to máte těžší v reálném životě i v soutěži. Nevím, čím vším dalším jsem se tě dotknul. Považoval jsem celou rozmluvu za pokec o společných známých. Nezávazné pindání. Proč si sakra svoji nelibost nedala najevo. Určitě bych reagoval - buď vysvětlil, nebo aspoň dál nereagoval.

Za třetí: vyčítáš mi laxní přístup k plnění úkolů, myslím, že tu nejsem zdaleka jediný, kdo k nim nepřistupuje se stoprocentní energií. Pokud si pamatuji, tak přímo tobě bylo něco podobného vyčítáno. Z mého pohledu neoprávněně. Prostě člověku to buď jde, nebo nejde. Bohužel jsem zjistil, že můj věk s sebou nese nejen fyzické, ale i psychické - už se neumím tak odvázat a kravit naprosto kdykoliv a kdekoliv. Tak jako třeba ještě před čtyřmi nebo pěti lety. Prostě to nejde sorry.

Za čtvrté: jsi jedna z mála ze zdejších mých spolubydlících, které jsem chtěl po soutěži vyhledat a občas se s nimi zkontaktovat. Ve tvém případe ne proto, že bych tě chtěl nějak balit či něco podobného, i když jsi opravdu pohledná dívka, ale proto, že tě považuji za fajn ženskou. Která si sice občas chová jako fiflenka z vesnice, ale když o něco jde, tak drží ústa a krok a dělá to, co je potřeba.

Velmi mě překvapuje zdejší chápání problémů vyplývajících ze zdejšího soužití a jejich řešení, ale přisuzuji to prostředí a tomu, že jste tu fakt dlouho, ale to fakt rozebírat nechci.



Tímhle se pomalu dostávám ke konci. Venku ti asi zkusím napsat po sociální síti a uvidíme, co bude dál. Tohle jsem napsat musel, abych to vyřešil sám se sebou, protože jsem slušný člověk a rovnej chlap. Myslet si o tom ale samozřejmě můžeš, co chceš. A tebe si fakt vážím a mám tě rád.

Držte se tu a good luck Jafar

P.S. až budeš venku, schválně se koukni na můj Duel s Niki (8.díl) možná budeš překvapená mojí odpovědí na Terezčinu otázku,komu a proč přeji výhru. J.

P.P.S. Pls,byl bych rád,kdyby se tenhle dopis nedostal na veřejnost,považuji jej za důvěrný. Bohové o něm vědí, ale doslovný obsah neznají. J.



Autor:  onl

Přečtěte si
hillaarkaa
8. 11. 2013 • 15:35

Ani bych se nedivila,kdyby to jeden z nich vyhrál.Hnůj

mirkazam
4. 11. 2013 • 07:06

Byl hodně naivní, když od té čůzy čekal, že bude jednat na rovinu.Je to mrcha,která se tam drží zuby nechty, a leze to zadku tomu prominentnímu bukanýrovi...

jity
3. 11. 2013 • 19:18

Nemusela ten dopis číst, Romana ji to řekla dobře, chápeš to, psal ti to od srdce. Jinak včera jsem ho viděla ve filmu Líbáš jako ďábel, měl tam takový malý štěk. No tak holt se zviditelnil, ale podle těch jeho řečí snad ani nevěděl do čeho tam jde. Úkoly plnit nechtěl, že je na to starý.

alzbeta59
3. 11. 2013 • 17:50

Ja si myslim, ze to od Jafar byl dobry tah jak dostat Evu z vily ven. Je hromada lidi, kterym se to, ze zverejnila, co melo byt soukrome bude moralne pricit, at uz si o techto lidech mysli cokoliv. Ja osobne kdyz chci aby se neco lidi rychle dozvedeli, aniz bych ja se musela namahat, tak to reknu jedne zene s tim, ze je to tajemstvi a pouze pro jeji usi. A ona uz se postara Vazne si myslim, ze to byl velice dobry tah od Jafar.

colombina
3. 11. 2013 • 09:23

tak jen potvrdila, co si o ní už dávno myslíme - je to špína ulhaná nesolidní. Nechápu, jak o ní mohl napsat, že je "pěkná"??? I když, jemu se to asi zdát může, on taky zrovna krásy moc nepobral. Ale tohle ušilhaný stvoření s hovnem místo mozku opravdu nelze považovat za "pěknou holku"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.