Moderátorka Borhyová: Útok kvůli prsům! Kdo si s ní vyřizuje účty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Moderátorka Borhyová: Útok kvůli prsům! Kdo si s ní vyřizuje účty?

Lucie Borhyová mám problémy kvůli svému plnému dekoltu.
Lucie Borhyová mám problémy kvůli svému plnému dekoltu. (Aha! - Roman Souček, Marek Pátek, koláž Ahaonline.cz)

Bývalý šéf zpravodajství na Nově Jan Vávra (59) si vyřizuje účty. Napsal knihu Moc a nemoc televize Nova. Na frak v ní dává například Lucii Borhyové (35). „Docílila jistého stupně popularity díky svým tělesným proporcím,“ rýpl si Vávra do moderátorky Televizních novin.

Zatímco moderátorku Evu Jurinovou (59) vynáší Vávra do nebes, Borhyovou pěkně shazuje. Prý právě na ni platí to, co kdysi pronesl o filmových hvězdách Friedrich Dürrenmatt: „Jejich popularita spočívá v tom, že každý má dojem, že se s nimi vyspal.“ Borhyová nastoupila podle Vávry do televize jako nezkušená dívenka a dělala helfra. Tedy byla k ruce redaktorům, běhala do střižny a vařila kávu. Ve vyspělých zemí ovšem seznamují diváky s děním skutečné novinářské osobnosti, upozorňuje Vávra.


„Nelze očekávat, že divačka nad 40 let, které tvoří nejpočetnější část publika, pojme důvěru k mladé moderátorce, jejíž jedinou předností je hluboký dekolt,“ říká nemilosrdně bývalý šéf zpravodajství. Srovnává Borhyovou s bývalou hvězdou Novy Evou Jurinovou, která z toho vychází vítězně. „Evě se lidé svěřovali se svými problémy, byla pro ně se svojí noblesou autoritou. To dnes žádný z moderátorů nesplňuje, o tom se současným hvězdičkám může jen zdát,“ je přesvědčený Vávra. Pokud některá z dívek zmizí z obrazovky, podle něj po ní za týden neštěkne ani pes.

Kdo je Jan Vávra
Vystudovaný herec Jan Vávra se objevil třeba v Kalamitě Věry Chytilové. Pak pracoval jako moderátor, uváděl na Nově politický diskusní pořad 7 dní. Později tam dělal šéfa zpravodajství. Na přelomu tisíciletí se názorově rozešel s generálním ředitelem Novy Vladimírem Železným a založil Českou nezávislou televizní společnost.



Přečtěte si
fanynka13
8. 12. 2013 • 07:56

Borhyova je skvela at ten chudak ji necha na pokoji a zameri se terba na Emu Smatanu to je moderatorska rychlokvaska a protoze to nezvlada tak ji do ruky vrazili tuzku s kterou mava celou dobu jako s praporkem. Ta nesaha Lucii ani po kotniky ale podle me Nova uz ztraci uplne soudnost protoze se zbavuje skvelych moderatoru a na jejich mista dava mlade nezkusene lidi kteri tahnou sledovanost jen a jen dolu...

starej_vul
4. 11. 2013 • 23:03

Fakt si myslíte, že se moderátoři oblékají sami a do svého?

starej_vul
4. 11. 2013 • 23:03

Nejvtipnější na všem je, že ten Vávra nesahá Borhyové ani po kotníky. Jeho ČNTS to byl porod jak se patří. Já být Vávra, tak zalezu do kanálu .

barbatus
30. 10. 2013 • 12:08

Mají to těžké, kluci jedni prsatí....

evik9900
30. 10. 2013 • 10:25

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.