Borhyová s Hrdličkou: Schůzka za Prahou a v lijáku! Co tam dělali? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Borhyová s Hrdličkou: Schůzka za Prahou a v lijáku! Co tam dělali?

Co se dělo na tajemné schůzce?
Co se dělo na tajemné schůzce? (Foto Aha! – Marek Pátek, TV Nova, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka Lucie Borhyová a sporťák Michal Hrdlička jsou jako reklama na štěstí. I když jsou spolu téměř rok, stále dokážou jeden druhého překvapit. Čím naposled oblíbená hlasatelka svého milého dostala?

Sporťák Hrdlička o sportu nejen mluví, ale sám ho i aktivně provozuje. Je to velký fotbalový fanda a nic mu neudělá větší radost, než když jeho vášeň sdílí i jeho partnerka. Naposledy se prý Borhyová bez ohledu na počasí vydala na station daleko za Prahou a fandila i v lijáku. „Ani to ji neodradilo, a to mě opravdu dostalo,“ řekl Michal nadšeně na stránkách OK Magazínu.

Michal Hrdlička ví, že pohledná Lucie je častým objektem zájmu ostatních mužů. „Tak to zkrátka je, a já s tím musel počítat. Na druhou stranu, nemám strach, že by třeba jen i pomyslela na někoho jiného,“ vysvětluje. Jejich vztah je založen na vzájemné důvěře a nějaký »úlet« si ze strany své přítelkyně nepřipouští.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.