Ztrápená moderátorka Lucie Borhyová: Začala válka o syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Ztrápená moderátorka Lucie Borhyová: Začala válka o syna!

Lucii Borhyovou čeká soudní jednání.
Lucii Borhyovou čeká soudní jednání. (Foto Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček a Ladislav Křivan, Lenka Hatašová, koláž Ahaonline.cz)

Tohle je pro každou mámu těžká rána! Lucii Borhyovou (35) čeká boj o dítě. Biologický otec malého Lucase (5), řecký podnikatel Nico Papadakis (34), se obrátil na soud. „Nico chce dělat problémy. Bude soud o novém vymezení péče,“ svěřila se smutně jinak usměvavá moderátorka Televizních novin.

Dlouho prý mezi ní a řeckým podnikatelem vše fungovalo podle dohody. Teď se situace obrátila. Lucie to přičítá tomu, že se zmedializoval její vztah s kolegou z Novy Michalem Hrdličkou (24). Jako bláznivě zamilovaná zářila na všechny strany. „Něco se změnilo. Nico bude dělat problémy, když jsem teď šťastná,“ řekla Borhyová v rozhovoru pro týdeník Instinkt.

Přitom se Lucie, i když s Nikem a Lucasem nikdy nežila ve společné domácnosti, vždycky snažila, aby táta se synem měli pěkný vztah. I na dálku. Přitom když Nikovi oznámila, že je těhotná, slyšela od něj to nejhorší. „Chtěla jsem, aby Lucas věděl, kdo je jeho tatínek. Odmalička jsem s ním jezdila do Řecka a dbám na to, aby se domluvil řecky,“ ujistila blonďatá moderátorka. Dělá, co může, aby expartnerovi vyhověla, ale stejně musí před soud! Ve velice otevřeném rozhovoru narazila Lucie i na finanční stránku mezi ní a Nikem. Konečně vyšlo najevo, proč se po porodu tak brzy vrátila na obrazovku. Nebylo to kvůli obavám ze ztráty místa. „Byla jsem doma jen půl roku. Pak jsem musela vydělávat peníze,“ přiznala zoufalou situaci Borhyová. Copak ji otec Lucase nedokázal finančně zajistit? „Zůstaňme u toho, že jsem potřebovala peníze,“ dodává výmluvně moderátorka.



Přečtěte si
Inka
14. 11. 2013 • 14:27

Myslím, že p. Borhyová věděla, s kým počne dítě, jako jakždý pár mluvili o budoucnosti...měla velké oči, není Řek jako Řek...myslím, že vystřídala několik partnerů a nezačalo to tanečníkem ze Star dancu. Chápu, každá máma chce pevné zázemí pro své děti, ale pokud si doma zřizuje mateřskou školku sestavenou z jejich milenců, chyba bude někde jinde a ne v řeckém tátovi. Chápu, vidina briliantů a blahobytu je lákavá, ale co s ní bude mladý milenec dělat za 10 let ???...

fionora
14. 11. 2013 • 13:50

Nevím proč tolik zlosti, Lucka je velmi milá a sympatická. Chce pro dítko jen to nejlepší, stará se o něj sama, takže nevím co otec chce. Žije si v klídku v Řecku a asi se moc nestará.

dominikads
14. 11. 2013 • 13:07

Oni jsou ti moderátoři všichni stejní,je to i u herců,jsou stále mezi lidmi,tak tam jsou sympatie atd.proto se to netýká obyčejných dětí.,,,jinak dítě vždycky patří k matce,to bez diskuze,pokud tedy matka nefetuje atd.a umí se postarat.V tomhle jí fandím,at jí to dobře dopadne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.