Kristián Kodet prozrazuje svoje slabosti: Mladá děvčata a kouření! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kristián Kodet prozrazuje svoje slabosti: Mladá děvčata a kouření!

Kristián Kodet.
Kristián Kodet. (Aha! – Martin Pekárek, ara)

Malíř Kristián Kodet (65) ještě nedávno chlubil novým hrobem a byl připraven na svůj skon. Jak ale přišla řeč na jeho neřesti, ochotně se rozpovídal.

Uznávaný umělec si pořídil novou hrobku v malé vsi na Táborsku. Do té už z pražských Strašnic převezl svého tatínka a dědečka. V té době také počítal, kdy zemřeli jeho příbuzní, a došel k názoru, že všichni muži v rodině umírají okolo 65 roku, tudíž to brzy čeká i jeho.

Do duševního rozjímaní se však nepouští a užívá si spíše radosti pozemské. „Mladá děvčata, to je to nejlepší, co může být. Nedokážu se vzdát ani obdivu k nim, ani kouření, to jsou takové dvě moje asi největší neřesti,“ prozrazuje známý malíř v pořadu Intim Night. Ačkoliv Kodet tvrdí, že i přes obdiv k mladičkým dívkám je své manželce věrný, ví naprosto přesně, na co by dívenky nalákal. „Dámy na mě určitě zajímá kombinace mého umění a intelektu. Dřív jsem to uhrával i na jiné věci, ale dnes musím sázet spíše na inteligenci. To už se tak u pánů v pokročilejším věku stává. Já si ale svůj věk vůbec nepřipouštím,“ uzavírá.



Autor:  mpa

Přečtěte si
dandova
7. 10. 2013 • 08:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.