Clooney a Pamela jsou milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Clooney a Pamela jsou milenci!

George Clooney a Pamela Anderson? Bude jim to klapat?
George Clooney a Pamela Anderson? Bude jim to klapat?

LOS ANGELES – Kdo by to do něj řekl? Nejatraktivnější starý mládenec světa, herec George Clooney (45), tráví nyní až nápadně mnoho času s čerstvě rozvedenou prsatou plavčicí Pamelou Anderson (39).


Celý Hollywood si o tom špitá

A celý Hollywoodu si špitá: ti dva jsou milenci!

Všichni novináři se jich na to ptají. A oni? Ani jeden z nich to zatím nevyvrátil! Už několikrát byli spatřeni při společné večeři. Silvestr sice George strávil sám u televize, ale začátkem ledna si rezervoval salonek v luxusní restauraci Valley Inn v kalifornském Sherman Oaks. Sešel se tam právě s Pamelou! Při večeři nechal zapálit svíčky a důrazně požádal obsluhu, aby je nikdo nerušil. Kliknutím zvětšete„Rozhodně to nebylo setkání obyčejných přátel,“ řekl jeden z hostů restaurace. „Dalo se dokonce zahlédnout, že Pamela mu seděla po večeři na klíně.“ Od té doby spolu chodí pravidelně venčit své psy. A George dokonce Pamelu uklidňoval v náručí, když zjistila, že se v jejím luxusním domě na pláži Malibu přemnožily myši. Tu noc Pamela dokonce u Clooneyho přespala. „No, ty myšky byly spíš jen záminka, jak skočit Georgeovi do postele,“ řekl jejich společný přítel.


Autor: (end)
Foto: Profimedia.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.