Bojovnice s rakovinou Anna K. s miminkem: "Je to absolutní štěstí," říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bojovnice s rakovinou Anna K. s miminkem: "Je to absolutní štěstí," říká

Tak tomuhle se říká eskymácká láska.
Tak tomuhle se říká eskymácká láska. (Foto ara a facebook)

Dlouho toužila Anna K (47) po miminku, ale kvůli rakovině prsu jí nebylo dopřáno. Teď ho ale konečně má. Je sice její sestry Lindy, ale neteř Skarlet (5 měsíců) bere jako svou.

Nejen zpěvačka, ale i malá vnímá svou tetu jako druhou mámu. Něžně se k ní tulí a ze všeho nejraději si projevují »eskymáckou lásku«, tedy třou se o sebe nosy. Není to krása? Tomu se říká absolutní štěstí. Musela jsem se podělit,“ napsala Anna K na svém profilu na sociální síti pod dojemnou fotku s pětiměsíční Skarletkou. Ta má svou tetu nejen ráda, ale zřejmě půjde i v jejích šlápějích. „Když spustí, tak ten její hlásek stojí za to!“ smála se zpěvačka.



Přečtěte si
kkrampota
29. 8. 2013 • 11:44

k čemu tyto nesmyslné články ? kdy už ty baby pochopí, že kariéra jim rodinu nenahradí a pak je najednou na všechno pozdě ?! Anna zaplatila krutou daň za svou "slávu", rakovina v tomto případě byla ještě nechtěnou prémií ! Souhlas se sveřejněním fotky dítěte jistě máte, že ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.