Zdeňka Vítová (62): Boduje svým sexy dekoltem! V životě si přitom zažila hotové peklo… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdeňka Vítová (62): Boduje svým sexy dekoltem! V životě si přitom zažila hotové peklo…

Paní Zdeňka to neměla v životě jednoduché...
Paní Zdeňka to neměla v životě jednoduché... (koláž Ahaonline.cz)

Má figuru, že by ji leckteré »dvacítky« mohly závidět. V šedesáti letech nafotila odvážné fotky, které nyní poslala do soutěže Aha! o nejkrásnější sexy dekolt a drží se na špici! Před dvěma lety se navíc v jedné celorepublikové soutěži stala Nej babičkou roku. Dvaašedesátiletá stále pracující důchodkyně Zdeňka Vítová ze Židlochovic u Brna je prostě akční babi, která se vymyká ostatním seniorkám. Život se s ní přitom nikdy nemazlil a rozdával jednu ránu za ranou. Z toho co ona prožila, by se dokázal vzpamatovat jen málokdo. Její příběh je neuvěřitelný…

Učila v mateřské školce

Původně se chtěla stát baletkou, nakonec ale vystudovala pedagogickou školu a začala učit v mateřské školce. Vdala se, narodily se jí dvě dcery. Přestože měla rodinu, práci a starala se o domácnost, rozhodla se pro další studium. „Když mi bylo pětatřicet, maturovala jsem podruhé. Chtěla jsem se stát vychovatelkou v učilišti a předávat tehdejší generaci žáků, to co jsem se v životě naučila,“ vysvětlila Zdeňka. I při studiích zvládla ještě tancovat v národopisném souboru.

Záhadně jí zmizela dcera

Celý život se musí rvát s nepřízní osudu. Před sedmi lety ji záhadně zmizela dcera. „Ztratila se někde ve světě a dodnes o ní nemám žádné zprávy,“ konstatuje a do očích se jí derou slzy. Zbyl po ní syn, kterého nechala doma. Paní Zdeňka okamžitě jednala a svého milovaného vnoučka si vzala do pěstounské péče. „Chlapec byl dlouho nemocný s ledvinami. Jeden čas byl hospitalizován i dvakrát do měsíce. Prodělal sepsi (celková reakce organismu na infekci-pozn.aut) a spoustu dalších nemocí. Zaplaťpánbůh se z toho dostal a uzdravil se nám,“ dodává Zdeňka. „Mám z něho radost. Teď je mým cílem připravit ho do života tak, aby obstál ve světě v době až tu jednou nebudu.“

Manžel se pere s rakovinou

Když ji zemřel první manžel, vzala si do opatrovnictví i nevlastní dceru, která je odmalička po poporodní mozkové obrně upoutána na vozík. „Žije už čtyřiatřicet let v jednom ústavu, ale teprve teď se mi svěřila, že tam není spokojená a chtěla by jinam. Momentálně řešíme se sociálními ústavy, co dál. Jak to provést, aby mohla, co nejdříve změnit prostředí,“ říká statečná žena. Abych těch starostí nebylo málo, pomáhá i svému manželovi, který se úspěšně popral s rakovinou. I přesto všechno se snaží život brát takový jaký je, s úsměvem. „Osud musí člověk přijmout,“ krčí rameny.


Přečtěte si
3151958
26. 8. 2013 • 14:43

moc jí to sluší

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.