Pro parádní dekolt: 10 typů podprsenek k posílení ženských zbraní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pro parádní dekolt: 10 typů podprsenek k posílení ženských zbraní!

Vyztužená podprsenka
Vyztužená podprsenka (Foto Shutterstock, ara)

Chtěly byste mít krásnější a pevnější prsa? Nebo větší? Poradíme vám, jakou zvolit podprsenku, abyste oklamaly okolí… Vyzkoušejte pár triků na plnější ňadra. Nemusíte přece hned na plastickou operaci.

Styl 1: Vyztužená podprsenka
Pokud nemáte prsní svaly posíleny a máte tak trochu »věšáky«, vyberte si polstrovanou podprsenku. Může být vyplněna bavlnou, gelem nebo vodou. Můžete si vybrat z trochu, středně či nejvíce vyztužených. Čím silnější výztuž, tím lepší vzhled.

Styl 2: Push-up podprsenka
Push-up podprsenka vždy vytvoří iluzi větších prsou pod halenkou s výstřihem nebo i pod šaty. Jsou také polstrované a navržené tak, aby přesměrovaly prsní tkáně ke středu, čímž se vytváří výstřih a onen pověstný sexy »žlábek«.

Styl 3: »Šálková« podprsenka
Obvykle jí dávají přednost ženy, které mají drobnou až průměrnou velikost poprsí. Díky této podprsence zvýšíte štěpení a vystavíte tak na odiv nádherný vzhled horní poloviny prsu. Ujistěte se, že bude vypadat hezky pod topy, šaty či »koktejlkami«.


Styl 4: »Balkónová« podprsenka
Košíčky by měly být těsně pod prsy a měly by zahrnovat malé polstrování pro plný efekt. Tento styl má širší ramínka, protože odhaluje širokou oblast hrudníku. Nejvíce se hodí, když máte hrudník široký.

Styl 5: Podprsenka s výstřihem
Když máte na sobě odvážný top a nechcete ho kazit šálkem, tato podprsenka vám pomůže ukázat jen to, co chcete a schovat to, co potřebujete. Vždy má hlubokou přední siluetu, úzký středový most, některé obsahují polstrování.

Styl 6: Podprsenka s hlubokým výstřihem
Chcete být čas od času středem pozornosti? Tak to je tato »podprda« dělaná přesně pro vás!  Prsa vám zvedne s podporou středně polstrovaných košíčků a uprostřed vás nebude nic tlačit. Boční kostice podporují ňadra a pomáhají udržet pevný vzhled.

Styl 7: Podprsenka s výstřihem a rozkládacími popruhy
Vhodná pro všechny typy košíčků a různé velikosti poprsí. Je víceúčelová a nosí se pod všechny typy šatů. Má různá místa, kde můžete připojit popruhy jakýmkoliv způsobem, zatímco prsa zůstanou zdvižena ve všech možných polohách.

Styl 8: Podprsenka bez ramínek
Definice podprsenky bez ramínek je zřejmá, ale najít tu správnou, která zvyšuje poprsí, je mnohem obtížnější, než si umíte představit. Vyberte si takovou, která vám nebude klouzat a poskytne vám podporu.

Styl 9: »Přisávací« podprsenka
Obdivujete filmové hvězdy, které mohou nosit hluboké výstřihy a zároveň jim jsou vidět záda? Tato podprsenka dokáže nemožné. Přilepí se na prsa tak, že všichni si budou myslet, že máte svá ňadra přirozená a »podprdu« nemáte vůbec. Žádná ramínka, žádné zapínání.

Styl 10: Gelová push-upka
Gelové podprsenky jsou doporučovány odborníky jako nejlepší pro zvětšení velikosti. Jejich inovativní systém polstrování nabízí větší pohodlí, a tím že je vyplněna gelem nebo vodou, zároveň napodobí přirozený vzhled při chůzi.

Chcete se také pochlubit svým sexy dekoltem: Přihlaste se do naší velké letní soutěže Sexy dekolt!

Sexy dekolt



Autor:  ak

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.