Co o vás prozradí pyžamo: Jací jste v sexu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co o vás prozradí pyžamo: Jací jste v sexu?

Jaký je muž, který spí nahý?
Jaký je muž, který spí nahý? (Shutterstock.com)

 V čem spíte? Nazí, v košili po babičce nebo v sexy saténu? Váš noční úbor o vás mnoho prozradí.

Když muž spí…

… v boxerkách nebo ve slipech: Je to pohodář a nebude ani po vás vyžadovat rafinované sexy noční prádlo. S ním budete mít pocit jistoty a zázemí. V sexu si řekne co má rád a bude se snažit ze všech sil uspokojit i vás

…v klasickém pyžamu: Tenhle pán je konzervativní, vyhovuje mu stereotyp. Ani v posteli nijak nepřekvapí, ale erotickým novinkám se nebude bránit. Ale vše si musíte režírovat sama.

…v trenkách a tričku: Je to typ muže, který spíš než dokonalou postavu ocení váš charakter. Není sice žádný sexsymbol, ale je s ním sranda. V sexu nepředvádí zbytečnou akrobacii, ale je dobrý. Nečekejte od něj žádná velká slova, svou lásku dokazuje činy.

…v saténovém značkovém pyžamu: Narazila jste na metrosexuála a pozéra. Záleží mu na dojmu, který udělá. Tento pán je vhodný jako slušivý doplněk do společnosti. V sexu se bude snažit. Jenže ve finále zase myslí na sebe. Nikdy nepozná, že orgasmus předstíráte.

…nahý: Tomuhle pohodáři sebevědomí nechybí. Dokáže pobavit a dokonale pomilovat. Netouží po puťce, chce ženu, která je mu milenkou i kámošem. Pravda, s věrností si hlavu moc neláme, ale na sex s ním budete dlouho vzpomínat.

Když žena spí…

…v bavlněném reklamním tričku: Je to praktická a někdy i sportovně založená osoba, od které neočekávejte žádnou romantiku. Při sexu jde rovnou na věc, sladká slovíčka pro ni nic neznamenají. Dokáže si říct, co jí dělá dobře a může vás nějakou speciální praktikou vyvést z míry.

…v minikošilce: Chtěla by vypadat nevinně, ale zároveň z ní cítíte, že si dokáže sexu pořádně užít. Jen pozor, nesmíte nic uspěchat. Ona si totiž potrpí na dlouhou předehru a mazlení, než na samotnou soulož. Ale když už pak jde do finále, tak s veškerou pompou a velmi hlasitě.

… ve flanelové kytičkové košili: Tahle žena je romantička, ale zároveň pod neforemnou košilí něco skrývá. Může to být mindrák v podobě špíčků. Na experimenty si moc nepotrpí, má ráda zhasnuto, oči má zavřené. Je to stydlivka s velkým potencionálem sexuální žákyňky. Můžete si ji eroticky vyškolit. Pak možná změní noční úbor.

… v klasickém pyžamu: Jako partnerka je k nezaplacení. Je stálá, spolehlivá a věrná. Ale nečekejte od ní velkou sexuální aktivitu. S nápadem se pomilovat nikdy nepřijde, ale je výkonná a dobře dosahuje orgasmu. Nikdy nebo skoro nikdy nic nepředstírá.

… v sexy dlouhé saténové košili: Pozor! Tahle žena je na lovu a hledá prince na bílém koni. Chce na vás udělat dojem a předvede vám celou škálu vzdechů, výkřiků a škrábanců. Miluje také erotické pomůcky. Na noc s ní nikdy nezapomenete.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.