Jana Adamcová vzala syna a... Daneček (1) natáčel! A zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jana Adamcová vzala syna a... Daneček (1) natáčel! A zadarmo!

PRAHA – Malý Daniel Adamec (1) má za sebou první klapku Pojišťovny štěstí 3! Syn režiséra Jiřího Adamce (58) a novácké sporťačky Jany Novákové – Adamcové (34) tak odstartoval svoji hereckou kariéru v seriálovém trháku svého otce, kde hraje syna Terezy Kostkové Karlíka.


Pojišťovna štěstí 3

„Daník a všechny tyhle mimina v seriálu natáčejí zdarma,“ prozradil deníku Aha! Jiří Adamec. „Je to pro ně jakási další zájmová činnost. Ani se nedá říct, že by ty děti pracovaly. Jen tak tam jsou a baví se. Někdy je to těší víc, někdy míň a někdy je to nebaví vůbec. Jak kdy a taky podle toho, co po nich požadují. Většinou, pokud to jen trošku jde, se přizpůsobujeme jejich přirozené hravosti. Ale není to vůbec snadné a na každou roztomilost se dlouho a trpělivě čeká. A někdy i marně. Když si mimino prostě nechce hrát, pak se to holt musí udělat jindy, anebo úplně jinak,“ dodává Adamec.

Adamec dostal nočník!

PRAHA – Třetí řada »nováckého« seriálu Pojišťovna štěstí měla svého oslavence! Je jím nový herecký představitel role malinkého Karlíka, Daniel Adamec!

Kliknutím zvětšeteSyn režiséra tohoto veleúspěšného seriálu Jiřího Adamce (58) a jeho ženy, sporťačky Jany (34) slavil 19. ledna, první den svého natáčení, první narozeniny! A co dostal? „Oblečky, trička, svetříky, kalhoty, boty, jeden díl Teletubies, dětskou automyčku do vany a zpívající nočník, který zatím nebude používat. Na to si ještě počká. Z dárků měl radost a já mám stále radost ze svého největšího dárku, Daníka,“ řekla deníku Aha! jeho maminka, Jana Adamcová.

Na place se malý Daniel stal ihned miláčkem celého štábu a přítomných herců, třeba Miroslava Etzlera. Ani tady neměl o dárky nouzi. Nejvíc ho ovšem potěšila maminčina náruč.

Více o natáčení třetí řady Pojišťovny štěstí již v zítřejším Aha!


Autor: (mac, srk)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.