Hrdina Rychtář: Nebýt mě, Iveta už je udušená zvratky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hrdina Rychtář: Nebýt mě, Iveta už je udušená zvratky!

Josef Rychtář zachránil Ivetě život.
Josef Rychtář zachránil Ivetě život. (koláž Ahaonline.cz)

Stačilo málo a Iveta Bartošová (47) nemusela být mezi živými! Nebýt Josefa Rychtáře (55) démon alkohol by si v případě zpěvačky vybral velmi krutou daň. „Dvakrát jsem jí zachránil život,“ tvrdí Rychtář.

Během dvou let soužití s Džambulkou musel být Pepa jako na trní. Její opilecké stavy přicházely ve vlnách, za zády svého ochránce si sháněla chlast. Zpěvačka nadopovaná alkoholem a prášky o sobě ani nevěděla a několikrát se dostala na hranici života a smrti.


„Díky tomu, že jsem byl doma, tak jsem jí dvakrát zachránil život. Vyloučím, že by se jednalo o to, že by si Iveta chtěla sáhnout na život,“ potvrdil deníku Aha! Rychtář s tím, že ji třeba musel v noci hlídat, aby se neudusila zvratky, nebo ji doprovázel na toaletu, kdyby náhodou upadla.


„Když člověk má někoho rád… Dělal jsem všechno, co se dalo, protože Iveta prošla úrazy, které ji omezily v hybnosti. Nemohla některé věci dělat,“ popsal Rychtář, jak se musel starat o zpěvačku. Milenec byl nejen zachráncem, ale na jeho bedrech spočívala i starost o domácnost. „Připadal jsem si jako druhá Golda,“ přiznává.

Momentálně je Iveta v Thomayerově nemocnici v Praze po operaci prasklého vředu na dvanácterníku. „Stále leží na jednotce intenzivní péče, ale její stav už se zlepšuje,“ prozradil Rychtář, který svou Džambulku navštěvuje dvakrát denně!



Přečtěte si
marmat
26. 7. 2013 • 17:38

Kolik asi kasíruje od bulváru OSOBNÍ STRÁŽCE J.R. za ty všechnyhnusy tipu? I z šokovaného čtenáře by udělal kořalu

merrylou212
26. 7. 2013 • 15:08

Rychtář jí prý zachránil život - myslím, že kdyby šel do Prčic, tak by ani tolik nepila. Je to dement vypatlaný. Je veliká škoda,že Iveta si neporadí sama, že pořád potřebuje někoho jako berličku a ten se pak přisaje a saje, saje ....

Syda
25. 7. 2013 • 21:43

Někde se tento týden psalo o kopání a ukopání Ivety a následném vydělávání na její mrtvole.A ač mi byla fuk, začíná mi jí být líto, protože do ní kopou i její rádoby blízcí, protože ty co milujeme máme tendenci chránit a bránit proti všem a nevystavujeme zbytečnému ponížení jako to dělají pánové Rychtář a Macura, jeden čípky a druhý zvratky. To aby se trumfli kdo použije nechutnější detaily? A ano nemusím to číst, ale stačí titulek...

alla
25. 7. 2013 • 20:39

Zatím co ty ne!!! Ty čteš Jiráska, že ano. Tak co děláš v této diskuzi??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.