Narozeniny Heleny Vondráčkové: Manžel jí ztropil žárlivou scénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Narozeniny Heleny Vondráčkové: Manžel jí ztropil žárlivou scénu!

Martin Michal přišel za svojí žženou na pódium, protožže se mu nelíbilo, žže chce v noci místo s ním spát s šekem na novou kuchyň.
Martin Michal přišel za svojí žženou na pódium, protožže se mu nelíbilo, žže chce v noci místo s ním spát s šekem na novou kuchyň. (Michal Pražák/MIWI.CZ)

Na narozeninovém koncertu zpěvačky Heleny Vondráčkové (66) v pražském Divadle Broadway došlo k žárlivé scéně jejího manžela Martina Michala (54). Za vše mohl drahý dárek, který jeho žena dostala.

Helena si koncert pořádně užila. Vyprodanému divadlu zazpívala své hity, ale i dvě novinky z chystané desky. Když pak od sponzora dostala přímo na jevišti šek na kuchyň za milión korun, těžko hledala slova. "Tak s tím šekem budu dnes v noci spát," pronesla s úsměvem Vondráčková.

V závěru koncertu, na němž společně s legendou českého popu vystoupili i muzikant Felix Slováček (70) nebo zpěvák Radim Schwab (34), pak za Helenou nečekaně přišel na jeviště její manžel. "Ty si tady mluvila o tom, že budeš spát s tím šekem a to se mi nelíbí," rozesmál publikum Martin Michal (54).

"On se mnou stál na jevišti teprve podruhé za celou dobu, co jsme spolu. Poprvé to bylo během mého koncertu v newyorské Carnegie Hall," prozradila deníku Aha! zpěvačka.

Vondráčková den po narozeninovém koncertu odletěla pracovně do Paříže. Její manžel prozměnu odjel relaxovat na hausbót.



Přečtěte si
haidarabad
17. 7. 2013 • 14:40

Relaxovat s kým? Za těma oknama na hausbótu, co jima není vidět dovnitř, jen zevnitř ven, jak si pochvalovala nedovtipná Helča?

tetajulca
8. 7. 2013 • 08:42

Před asi 10 léty naše firma věnovala spoustě děcáků dětské a naučné knihy a drobné předměty pro děti. Jen málo ředitelú bylo rádo, spousta jich požadovalo jen peníze. Asi na vlastní přilepšenou

herecka
8. 7. 2013 • 02:24

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.