Miss Kratochvílová už bydlí bez přítele! Rozchod na spadnutí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Miss Kratochvílová už bydlí bez přítele! Rozchod na spadnutí?

Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová
Česká Miss 2013 Gabriela Kratochvílová (Jan Tůma)

Bude letošní misska Gabriela Kratochvílová (23) obětí »prokletí« vítězek všech královen krásy a přijde o současného přítele? Krátkovlasá modelka totiž přiznala, že bydlí sama…

Zatím všechny mladé krásky, které získaly korunku krásy, krátce po soutěže tvrdily, jak je vztah s jejich přítelem pevný a překoná všechny překážky. Nakonec se však všechny pár měsíců po vítězství se svými protějšky rozešly a do budoucna si našly partnery vhodnější do světa šoubyznysu.

Bude to samé platit pro letošní miss? V současné době totiž bydlí sama v bytě, který získala za vítězství v soutěži krásy. "Domů se vždycky vracím až kolem půlnoci. Nemám zatím skoro žádný volný čas. Samota mi nevadí, aspoň si můžu dělat mejdany jen sama pro sebe," říká Gabriela Kratochvílová na stránkách Style.iprima.cz

Modelka teď musí obíhat všechny akce spojené s vítězstvím v soutěži a tvrdí, že na žádné seznamování s jinými muži nemá vůbec čas. „Určitě se nerozejdeme,“dušuje se stejně, jako mnohé dívky před ní.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.