Válka v Sýrii vyhlazuje rodinu Sámera Issy: Zavraždili mu bratrance a unesli synovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Válka v Sýrii vyhlazuje rodinu Sámera Issy: Zavraždili mu bratrance a unesli synovce!

Sámer Issa přichází o rodinu!
Sámer Issa přichází o rodinu! (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Denisa Hamerníková)

Zprávy o nepokojích v daleké Sýrii se k nám jen tak nedostanou. Jsou však i takový, kterých se dotýkají velmi osobně. Zpěvák se syrskými kořeny Sámer Issa (27) pomalu přichází o všechny členy své rodiny!

Zpěvák, který se proslavil díky SuperStar, prožil dětství v Damašku v Sýrii. Z této země také pochází jeho otec, maminka je Česka. K nám se rodina přestěhovala, když bylo Sámerovi šest let. Avšak zpěvák nikdy nezapomněl a na své syrské příbuzné a teď kvůli nekončícímu krvavému konfliktu přichází o všechny milované!  

„Atmosféra a věci, které tam teď jsou, to je děsivé. Mého bratrance přivázali za nohy a táhli ho za motorkou, až ho usmrtili, a to jen proto, že je křesťan. Prostě ho zavraždili, a to opravdu brutálním způsobem. A kromě toho mi zemřel i můj milovaný dědeček. Asi už neustál to, co se v jeho zemi dělo,“ svěřil se zdrcený Issa magazínu Sedmička.

Vzhledem k vyhrocené situaci se do Sýrie nikdo z rodiny nedostane. „Můj táta brečí, protože nemůže jet ani na pohřeb vlastního otce. Neodvažuje se do těch končin teď vyrazit, protože by mohl přijít o život i on. Nikdy jsem ho tolik nešťastného neviděl,“ svěřuje se dále mladý zpěvák. ¨

Kromě toho se všichni strachuji o Sámerova malého synovce, který byl unesen a nikdo doteď neví, co s ním je. Zpěvák se rozhodl všechen zármutek vložit do nové písně s názvem Sýrie. „Ten klip bude pro mé příbuzné. A nejen pro ně, ale pro všechny, kteří přišli o své blízké,“ uzavírá zpěvák.



Přečtěte si
luckabendyska
3. 7. 2013 • 23:35

to má blbé! nesnáším Issu! není mi Issy líto!!! já mám radší Péťu Bendeho který je lepší zpěvák než Issa!

nofar
3. 7. 2013 • 09:24

Obcanska valka v Syrii si dosud vyzadala temer 100 000 obeti. Ale o tech se nepise, protoze nejsou pro ceske ctenare zajimavi. Issa by se mel stydet - takhle se zviditelnovat diky nestesti jinych lidi.

britva
3. 7. 2013 • 07:17

toho arabskýho feťáka issu by tam měli poslat povinně. dát mu flintu do ruky a ať bojuje hrdina feťáckej

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.