Posmrtná rána pro Vladimíra Menšíka (†58): Ze syna Petra je bezdomovec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Posmrtná rána pro Vladimíra Menšíka (†58): Ze syna Petra je bezdomovec!

Petr Menšík a jeho táta Vladimír
Petr Menšík a jeho táta Vladimír (koláž Ahaonline.cz)

Byl úspěšným kavárníkem, do jehož podniku přicházely v Brně davy zvědavců. Nejstarší syn herce Vladimíra Menšíka (†58) Petr je totiž svému tátovi velmi podobný. Jeho kavárna ale před časem zkrachovala a po Petru Menšíkovi se rázem slehla zem.

Menšíkovo chování je velmi zvláštní. Charismatický Petr přestal komunikovat s úřady a také se svými nejbližšími. „Nedává o sobě vědět. Jeho telefon je mrtvý, neozývá se zpátky, nekomunikuje s městem,“ řekl pořadu Prásk televize Nova mluvčí brněnského magistrátu Pavel Žára. „Nájemní smlouva měla výpovědní lhůtu jednoho měsíce. On nájemní vztah skončil, nicméně ty prostory nevyklidil. Poté jsme ho několikrát vyzývali, aby je vyklidil. Celou záležitost jsme byli nuceni dát k Městskému soudu,“ dodal Žára. 

Bydliště má Petr na úřadě

Petr Menšík podle všeho nemá momentálně adresu trvalého bydliště. A tak mu úřední obsílky chodí na městský úřad v Ivančicích, kde se narodil jeho otec. Přitom ani tam nemají o Petrovi žádné informace.

Stejně jako úřady ztratila kontakt s nevlastním bratrem i Menšíkova dcera z druhého manželství, herečka a dabérka Martina Menšíková (48). „Pokusím se s ním spojit, jestli mám tedy dobré číslo,“ prohlásila. Ani na jedno ze dvou čísel, které poskytla, se ale nedalo dovolat. Buď bylo číslo nedostupné, a nebo neexistovalo. Co se se synem slavného herce stalo?

Více o synovi Vladimíra Menšíka zjistíte v dnešním Prásku! po 17. hodině na Nově!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.