Minářová vs. Kobzanová: Nenávist kvůli chlapovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Minářová vs. Kobzanová: Nenávist kvůli chlapovi!

Diana Kobzanová a Petra Minářová si nemůžou přijít na jméno
Diana Kobzanová a Petra Minářová si nemůžou přijít na jméno (koláž Ahaonline.cz)

Mezi modelkami Petrou Minářovou (35) a Dianou Kobzanovou (31) to pořádně vře. Jejich přátelství totiž zničil podnikatel Tomáš Petera (40), kterému obě podlehly.

Petra Minářová si myslela, že v Peterovi našla svou životní lásku. Po čase však skončil v náručí její kamarádky Diany Kobzanové. „S Dianou spolu nijak nekomunikujeme, pro mě je to minulost, já to neřeším. Já jsem tý holce nic neprovedla. A s Tomášem taky nejsme v kontaktu,“ řekla rázně Minářová v Top Star magazínu.

Její vztah s Dianou je však komplikovanější, než se mohlo zdát. Petra měl totiž s Kobzanovou zkušenosti ještě před tím, než jej Minářová ulovila.

„Diana v minulosti přede mnou s Tomášem chodila. My jsme se kamarádily. Potom se rozešli a my jsme si s Tomášem až po delší době k sobě našli cestu. Takový je život, citu člověk neporučí,“ svěřila se Minářová, která musela později uvolnit místo po boku Petery jeho dřívější lásce.



Přečtěte si
agatahlasova
14. 5. 2013 • 23:58

Zdravim, prave se mezi lidma siri novinka, jak vydelat penize na netu. Najdete to na - Objeveno.WZ.cz - Ja si takto vydelavam uz asi mesic a jsem spokojena. Bylo by ale dobre se na to podivat rychle, protoze to uz brzy nebude mozne!

britva
14. 5. 2013 • 18:52

minářová je hezčí kobzanová, nic moc

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.