GALERIE Budoucnost české armády: Nazí studenti ukázali svoje »pušky«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

GALERIE Budoucnost české armády: Nazí studenti ukázali svoje »pušky«!

Výsledné tablo maturitních studentům.
Výsledné tablo maturitních studentům. (Maturitnialba.cz, Civilní obrana, COPt Uherské Hradiště. )

Být na svém maturitním tablu oblečený už zkrátka není dostatečně »in«. Trend posledních let neúprosně velí svléknout si, co se dá. Tím se řídili i studenti technické školy, budoucí puškaři, kteří se nechat vyfotit jen se svou hlavní učební pomůckou. Svoje tablo pak nazvali velmi příznačně – Civilní obrana.

Ačkoliv se to může zdát opravdu zarážející, tak tabla nahých studentů se začínají množit. Je to tím, že mladí lidé ztrácí soudnost a chtějí se předvést, nebo zkrátka podlehli tlaku dnešní doby, jež staví fyzickou krásu nade vše?

V tomto případě jde možná opravdu jen přilákání pozornosti. Snaživí studenti totiž na síti soutěží o velké množství alkoholu. Což by mohlo svádět k další otázce – jak je možné, že soutěž pro střední školy, kde se pohybují převážně nezletilé osoby, sponzoruje výrobce piva?!

No řekněte, chtěli byste takové obrázky vidět ve výloze vašeho obchodu? Podívejte se do galerie!



Přečtěte si
denia
20. 5. 2013 • 16:11

Já nevím jak komu,ale mě to připadá vtipné,zvlášť když jejich profese je puškař. A to nejsem zrovna nejmladší a osobně bych třeba na nudapláž nešla.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.