Hrubešová slavila narozeniny: Poprvé s irským Patrikem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hrubešová slavila narozeniny: Poprvé s irským Patrikem!

Markéta Hrubešová slavila narozeniny.
Markéta Hrubešová slavila narozeniny. (jameson.cz)

Herečka Markéta Hrubešová (41) oslavila v sobotu své narozeniny. A že si uměla vybrat den! Narodila se totiž ve stejný den, kdy se slaví největší irský svátek, tedy na sv. Patrika, který je u nás rok od roku populárnější.

Markéta, jako praktická žena tedy oslavila nejen své narozeniny, ale společně se svým manželem fotografem Davidem Krausem i »zelený« irský svátek. Oslavenkyně dostala nádherný dort, ale ne ledajaký, tenhle byl slaný, přesně podle její chuti.„Narozeniny společně s oslavou sv. Patrika slavím úplně poprvé.

Vždycky jsem jen ze svých oslav chodila kolem klubů, kde se slavil, nebo jsem se pak doma dívala na zprávy ze světa, kde probíhaly mohutné oslavy. Ale vždycky jsem měla tak trochu radost, že se tak vlastně slaví i mé narozeniny.“ říká herečka, která vypadá minimálně o deset let mladší než ve skutečnosti je! Neslavila ale jen rusovlasá Markéta, »zapařit« přišla třeba i blonďatá herečka Miluše Bittnerová (35), herečka Nikol Štíbrová (26) nebo moderátorka Nikol Moravcová (25).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.