Dana Morávková: Chtěla jsem být doktorkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dana Morávková: Chtěla jsem být doktorkou!

Dana Morávková
Dana Morávková (Aha! – Martin Hykl)

Nescházelo moc a Danu Morávkovou by v televizních seriálech nikdo neviděl. Jejím snem totiž bylo léčit druhé lidi. Tento plán ale nevyšel a tak je z ní herecká hvězda.

„Bylo to v době, když jsem měla nemocnou babičku a o to více se vás tato problematika dotýká. Nakonec jsem se lékařkou nestala a myslím, že bych to ani nezvládla. Asi bych nezvládla ustát závažná třeba například onkologická onemocnění u dětí, a proto se před každým šikovným lékařem klaním a obdivuji jeho práci,“ řekla Dana Morávková, která se společně se svými kolegy z Ordinace v růžové zahradě 2 vydala podpořit děti na oddělení dětské chirurgie a traumatologie v Praze-Krči.



Společně s ní za malými pacienty dorazil i Ota Jirák, jehož si děti doslova zamilovaly. „Jsem spíš takový ten plyšový medvěd, některé děti na mě koukají jako na špatně uvázaného medvěda a některé jsou ze mě u vytržení,“  řekl při návštěvě nemocnice Jirák. Nechyběl ani Jan Čenský alias seriálový primář David Suchý, či Bára Štěpánová.





Přečtěte si
jajas
17. 3. 2013 • 17:25

Škoda, že jí to nevyšlo....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.