Nešťastná Sandra Nováková: Máma ji vyhodila z bytu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nešťastná Sandra Nováková: Máma ji vyhodila z bytu!

Herečka byla jako puberťák pořádné kvítko, takhle propařila noci.
Herečka byla jako puberťák pořádné kvítko, takhle propařila noci. (Foto Aha! – Pavel Machan, archiv TV Nova, ara)

Byla nejmladší ze čtyř dětí, přičemž starší sourozenci byli kluci. A ti se s malou princeznou, dnes uznávanou herečkou a hvězdou Ordinace v růžové zahradě Sandrou Novákovou (30), vůbec nemazali. Do života tak od bratrů dostala obrovskou školu. „Byla jsem hroznej spratek,“ říká dnes o sobě herečka, která svou maminku obdivuje za to, že se nezbláznila.

Maminka se snažila všemi možnými způsoby dceru usměrnit. Sandra ale na řádný způsob života musela přijít sama, bez pomoci druhých. Její výlety do drogového světa byly zcela jistě také značným poučením pro budoucí kariéru.

Z mejdanu na mejdan
Pubertu řešila Sandra po svém. Vzhledem k tomu, že matka byla ze svých tří synů znavená, na dceru už jí nezbyly síly. Sandra místo do školy raději chodila na párty a studium většinou prospala. Nebylo neobvyklé, že se domů vrátila místo v pátek až v neděli. Zoufalá matka se snažila zachránit, co se dalo a vozila dceru i k psychiatrovi. Ale bez výsledku.



Facky a vyhazov z domova
Když už hereččina nezodpovědnost a laxnost hraničila s únosností, došla mamince trpělivost a přistoupila k ráznému a finálnímu kroku.  „Zmlátila mě a vyhodila z bytu,“ prozradila Sandra. Odešla ke klukovi, se kterým propařila osudný víkend a strávila u něj a jeho rodiny celý týden.

Prozření
Ten týden se pro Sandru stal zlomovým. „Najednou jsem všechno viděla úplně z jiného úhlu. Pozorovala jsem toho člověka, se kterým jsem před pár hodinama pařila, a žasla jsem, jak je vlastně zodpovědný, chytrý, nesmírně talentovaný a pracovitý. Najednou jsem se začala sama před sebou stydět a uvědomila jsem si, že život není jenom o párty,“ přiznala svou chybu Sandra a začala žít spořádaným životem. Její maminka je na ni nakonec hrdá a obě jsou dnes nejlepšími kamarádkami.



Přečtěte si
danuska555
1. 3. 2013 • 22:46

jsi hocela hezka. ale co ty cary co se plazi po ramenou? Vlasy mas ridke a hnusne ulizane! Nechodis ani pekne ucesana!Vezmi si priklad z Danky. Moravku, nadherne ucesy, neustale je obmnenuje, a ty jsi jak. zmokla slepice.

danuska555
1. 3. 2013 • 22:36

To se vytahujes svoji milulosti? Ja byt tebou ,tak s tim ven ani nelezu. V ordinaci , jsi za xhudinku, ale opak je pradou vid?.

britva
23. 2. 2013 • 23:53

taky Tě zdravím Sandro Nováková dělej něco s těma cecíkama

merrylou212
23. 2. 2013 • 21:24

Aha si zase polovinu textu vycucalo z prstu a vy hned na to skočíte jak c.igán na uzené.Zneuznaní vypatlaní dementní ubožáci reagují tak, jak reagují.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.