Sandra Nováková: Snoubence nahradil pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sandra Nováková: Snoubence nahradil pes!

Sandra Nováková s fenkou Bambi
Sandra Nováková s fenkou Bambi (TV Nova)

Herečka Sandra Nováková (30) už dlouho mluví o svatbě s producentem Janem Nejedlým (43), před oltář s nehrne. A když nemá partnera po svém boku, vezme zavděk i psím čenichem.

O tom, že pes může svou náklonnost projevovat více, než muž, se Sandra přesvědčila na charitativní akci, která čtyřnohým miláčkům zajistila lepší životní podmínky. Fenka Bambi, kterou si pořídila právě při charitativním focení, jí lásku vrací opravdu se vší parádou a od své nové majitelky se nehne ani na krok.



Kalendář Aby život nebyl pes vynesl pejskům 60 tisíc korun a hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 byla u toho. Psa z útulku si pořídila i herečka Ilona Svobodová z Ulice: „Není to úplně jednoduchá záležitost, ale svého rozhodnutí rozhodně nelituji. K tomu všemu mám ještě tři kočky.“

Na svého psího miláčka si vzpomněla i Ivana Jirešová. Její doga Sofie už ale bohužel není mezi námi a její jméno nosí hereččina dcera. „Zemřela měsíc po porodu Sofinky, takže se neměly možnost poznat,“ řekla smutně Ivana.

1459572:gallery:true:true





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.