Svatby v Ordinaci: Morávková, Nováková a Jirešová jako nevěsty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Svatby v Ordinaci: Morávková, Nováková a Jirešová jako nevěsty!

Svatby v Ordinaci
Svatby v Ordinaci (koláž Ahaonline.cz)

Scénáristé Ordinace v růžové zahradě mají očividně pro svatby slabost. V nevěstu se už v seriálu proměnila nejedna slavná herečka. Teď si je můžete konečně prohlédnout všechny pohromadě.

Diváci si romantické příběhy žádají a díly vrcholící svatebním obřadem patři tradičně k těm nejsledovanějším. Seriálové postavy si svatby užívají a diváci si mohou dopřát své oblíbené herce v netradiční roli.

Nejčerstvější je v Ordinaci svatba Ivany Jirešové (Lucka) s Michalem Novotným (Darek). Pro Ivanu je to už druhá seriálový sňatek, v minulosti se už stačila provdat za Jiřího Langmajera.

Zajímavým zvratem byla v Ordinaci svatba Sandry Novákové (Gábina) s Filipem Tomsou (Filip). Ve svatebních šatech ukrývala těhotenské bříško, ale tatínkem jejího miminka nebyl ženich...

V nevěstu se před kamerou proměnila i Dana Morávková, která se provdala za Jana Čenského. Bára Munzarová řekla ANO Milanu Bahulovi, Markéta Plánková Petru Rychlému a Pavla Vitázková Romanu Zachovi. Seriál zpestřila i exotická svatba, při níž se Vlastimil Zavřel oženil s Vietnamkou Chou.

Podívejte se na všechny seriálové svatby v bohaté galerii!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.