Bouček pobyl v Monaku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouček pobyl v Monaku!

Kdyby Libor v Monaku žil, určitě by si pořídil psa. Tohohle si půjčil jen pro účel fotografie od náhodného kolemjdoucího.
Kdyby Libor v Monaku žil, určitě by si pořídil psa. Tohohle si půjčil jen pro účel fotografie od náhodného kolemjdoucího. (: Archiv)

PRAHA/MONAKO – Žádný smutek po nevěrné manželce! Moderátor Libor Bouček (25) o svátcích vyrazil do věčně slunného Monaka! „Bydlel jsem tam v soukromé rezidenci u přátel,“ říká Libor, který na okamžik i koketoval s myšlenkou, že by v Monaku zůstal.

„Cvičně jsem tam udělal několik fotek, jak by to vypadalo, kdybych v Monackém knížectví opravdu žil!“ směje se Libor.

„Rozhodl jsem se, že nebudu o Vánocích smutnit, a všemu ujedu,“ vypráví populární moderátor, který se po pětiměsíčním manželství v polovině prosince rozešel se svojí ženou, slovenskou moderátorkou Mariannou Ďurianovou (30).

„Jel jsem s kamarády autem. Vyjeli jsme z chladných Čech, projeli ještě zamračenějším Německem, ale pak jsme se dostali nahoru do Švýcarska a ve Svatém Mořici jako když mávne kouzelným proutkem. Čistý vzduch, krásné nebe, čtyřtisícové horské masivy kolem nás. Úžasně očistný pocit. Pak jsme sjeli z hor na druhé straně a otevřel se nám krásný pohled na sluncem zalité Monako, kde jsme zůstali tři dny,“ vzpomíná Libor na svátky.

„Posedávali jsme po restauracích, užívali si krásného okolí i pohledu na ženy, které na sobě měly oblečení v hodnotě mého auta. Podíval jsem se i do kasina, a pak jsme se vrátili do české zimní reality,“ dodává Bouček, který už opět moderuje nejen v rádiu, ale i natáčí hitparádu tmusic.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.