Hanychová na bowlingu: Tři »koule«, to není fér hra! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hanychová na bowlingu: Tři »koule«, to není fér hra!

Modelka odhalila svůj výstřih.
Modelka odhalila svůj výstřih. (Foto Aha! – Roman Souček)

Agáta Hanychová (27) přesně ví, jak zaujmout. Ne že by to s koulemi neuměla, ale určitě víc zabere odhalený výstřih. Nesmí samozřejmě chybět sexy pohled, podpatky – a sportu zdar!

Modelka se na bowling vystrojila jako zlobivá školačka. S námořnickými podkolenkami sladila i lodičky, které si však raději zula. „Budu říkat, že to hraju poprvé, tak jsem se na to musela nastylovat,“ prozradila Aha! Agáta. Kouli pevně uchopila do rukou, napřáhla se – a v té chvíli se hroutily nejen kuželky... Z míry byli vyvedeni i přítomní fotografové. Při Agátině předklonu se jim totiž naskytl výhled z první řady přímo do jejího výstřihu. „Viděli jste ten strike?“ těšila se modelka, jenže muži jí oponovali, že ne, jen aby se ještě jednou mohli kouknout na její odhoz.

Moderátorka VIP zpráv Laďka Něrgešová pobavila trochu jinak – svým pádem. Nechtěla si zout kozačky, uklouzla a natáhla se téměř přes celou dráhu. Její kolegyně, obezřetná Ivana Gottová, se předvedla coby zdatná gymnastka a holkám předvedla, jak má vypadat holubička.



Přečtěte si
franckajagrova
7. 3. 2013 • 22:37

..růžový pod prsy je co ? Vždyť jí to nic nezakrejvá !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.