Polívka má doma dusno: Manželce chybí porozumění a prachy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Polívka má doma dusno: Manželce chybí porozumění a prachy!

Bolek Polívka  si vernisáž fotek z Manéže zahájil sám, jeho partnerka Marcela Černá nepřijela.
Bolek Polívka si vernisáž fotek z Manéže zahájil sám, jeho partnerka Marcela Černá nepřijela. (Foto Aha – Mária Rušinová)

Bolek Polívka (63) sice v televizi exceluje, ale rodinný život má v troskách. „S Marcelou to má Bolek nahnuté,“ prozradil Aha! zdroj z blízkosti jihomoravských Olšan, kde Polívka vlastní farmu. Podle něj finanční krize a dluhy hodně poznamenaly vztah herce a jeho partnerky, s níž má tři děti.

Partnerka Marcela Černá (42) se v pondělí neobjevila na vernisáži fotek z padesáti úspěšných Bolkových Manéží. Přitom dorazila – i když se zpožděním – i  Polívkova exmanželka Chantall Poulain (56) a jejich společný syn Vladimír (23). „U Bolka doma je dusno. Proto tady Marcela není,“ tvrdil člověk, který je často na Bolkově statku a má informace z první ruky.

Sám Polívka o krizi mluvit nechtěl. „Nevím, co máte na mysli,“ bránil se herec, který však, jen co se přitočil k synovi, spustil. „Je nervózní, ale já tady musím být,“ opakoval stále dokola a bylo zřejmé, že mluví o své partnerce, která s dětmi obývá farmu v Olšanech, zatímco komik si lebedí v  Praze-Uhříněvsi, kde má byt nad divadlem, jež mu patří.


Jde v poslední době z práce do práce. V ČT má úspěšnou Manéž a na Prima family novou talk show Polívka na víně. Přitom připravuje pokračování úspěšného filmu Dědictví 2. V soukromí se ale Bolkovi nevede. Hrozí mu kvůli nezaplaceným účtům exekuce a Marcela, s níž má Jana (9) , Františka Antonína (7) a Marianu (5), má peníze ráda a umí je užívat, teď ale nemá co rozhazovat.



Přečtěte si
hejhej
1. 3. 2013 • 17:24

Vůbec se p.Marcele nedivím.Kdysi pohledný a velmi schopný herec upadá díky chlastu.Jeho vizáž je odporná,červený obličej,bílé vousy,nabarvené vlasy.

merrylou212
1. 3. 2013 • 15:17

to Evinka: vas by som chcela raz stretnut osobně a pozriet sa, ako vyzerátě,čo to stě za človeka s dírou v hlave.

merrylou212
1. 3. 2013 • 15:15

Tento notorický alkoholik má nový pořad na TV Prima prý "Polívka na víně" no to teda sedí :::: Cha,cha, Prima je poslední štace prostitutek, notoriků a zkrachovalců !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.