Zkrachovalý Bolek Polívka slaví... a jeho zaměstnanci jsou bez peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zkrachovalý Bolek Polívka slaví... a jeho zaměstnanci jsou bez peněz!

Bolek Polívka své dluhy neřeší, místo toho vymetá večírky. Na snímku přeje k narozeninám Oldovi Lichtenbergovi.
Bolek Polívka své dluhy neřeší, místo toho vymetá večírky. Na snímku přeje k narozeninám Oldovi Lichtenbergovi. (Foto Aha! – Marek Pátek)

Přestože jméno producenta a principála Divadla Broadway není mezi lidmi příliš známé, mezi českými celebritami je doslova modlou. Oldřich Lichtenberg oslavil 50. narozeniny, a to ve velkém stylu. Hvězdy stály frontu, aby mu mohly osobně popřát a předat dary. Ve finále byla restaurace oslavenci poněkud těsná!

Celebrity si s tím ale hlavu nelámaly. Například herci Bolku Polívkovi (63), který dluží spousty peněz nejen svým zaměstnancům na farmě v Olšanech, bylo u baru se skleničkou vína viditelně dobře. Oslavenec totiž nešetřil a pozvaní hosté nemuseli zaplatit ani korunu a bylo o ně fantasticky postaráno. Víno i drahý koňak tekly proudem, což Polívka uvítal. Jako dar přinesl Lichtenbergovi obraz i sám Mistr Karel Gott (73), který na mejdan dorazil s chotí Ivanou (37).

Co ale čerstvého padesátníka nejvíce potěšilo? „Samozřejmě jsem nadšený, že přišlo tolik přátel, ale šel jsem do kolen, když mi zavolal náš prezident Miloš Zeman, aby mi popřál,“ rozněžnil se producent Divadla Broadway.

Kdo je Oldřich Lichtenberg?

Patří k nejvlivnějším lidem českého showbyznysu. V roce 1985 absolvoval Právnickou fakultu Univerzity Karlovy, o rok později získal titul JUDr. V dubnu 1990 založil s Michaelem Kocábem a Miloslavem Zapletalem agenturu Art Production K. Kromě toho se stal na počátku devadesátých let ředitelem právního odboru Ministerstva kultury ČR. V letech 1996 a 1998 působil ve volebním štábu ČSSD. V březnu 2001 se stal členem představenstva společnosti Laurels, a. s. O dva měsíce později bylo její jméno změněno na Divadlo Broadway, kde produkoval desítky úspěšných muzikálů, např. Kleopatra, Tři mušketýři, Krysař, Hamlet, Klíč králů atd.



Přečtěte si
winterfreshka
16. 3. 2013 • 09:44

Takovejch dneska je-frfňaj,naříkaj,skuhrají,že nemají na platy...a věčně po dovolených v cizině,luxusní káry,hory,baráky,nemovitosti....

mazd
15. 3. 2013 • 16:37

může každý, ale nedat zaměstnancům mzdu je svinstvo. Jestli je to pravda tak Bolku fuj...

zadnice
15. 3. 2013 • 15:58

Když máš a roézdáváš, tak je pkno "kamarádů". Když nemáš, tak "kamarádi" zdrhnou k jinému u koho můžou žrát, chlastat a přiživit se. To samé bude a už zřejmě je s Bolkem.

haidarabad
15. 3. 2013 • 13:17

Jako obvykle u Aha není otevřená diskuze u titulního článku, e je to asi zaplacený hájení , ale musím říct, že to už je nemocná totální schizofrenie pokrytecky říkat že chci s Luckou V. smír (Helenka)a přitom nechávat svýho manžela MM aby dál urážel Lucčina tátu a podával na něj ( už několikátý ) trestní oznámení.Tak tomu říkám nabídnutá ruka ke smíru a fakt se Lucce divim, že to nepřijme Co si o sobě myslí?

hillaarkaa
15. 3. 2013 • 12:24

No valašský king -to von je Snad se najde někdo,kdo ho z těch sr.aček vytáhne.Možná Antoním Michal Nosálovic pustí nějaký chlup

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.