Polívkovi hrozí soud: Dluží 8 milionů! Zkrachuje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Polívkovi hrozí soud: Dluží 8 milionů! Zkrachuje?

Bolek Polívka doplatil na svou farmu
Bolek Polívka doplatil na svou farmu (koláž Ahaonline.cz)

Během několika dnů soudce Martin Hejda rozhodne, zda pošle do krachu Farmu Bolka Polívky (63) v Olšanech u Brna. Ta dluží stavební firmě osm milionů za vybudování wellness zóny. Včera začalo první jednání u soudu.

„Byly naplněny podmínky pro vyhlášení úpadku a konkurzu dlužníka. Ten je v platební neschopnosti a má více věřitelů,“ navrhla právnička žalobce Jiřího Kalába, který je majitelem stavební firmy.


Polívka ani jeho družka Marcela Černá jako jednatelé farmy k soudu včera nepřišli. Jejich právník, jehož najali teprve před pár dny, namítal, že na vybudované wellness zóně jsou vady, jejichž opravy přijdou na 630 tisíc, proto prý nezaplatili.


Soudce ho však zpražil, že Černá vady při přebírání díla stavbařům nevytkla. A konstatoval, že si Bolek Polívka vzal nedávno další úvěr na pět milionů korun. Z něj chce uhradit krátkodobé závazky.






Autor:  op

Přečtěte si
lukreciaborgia
3. 3. 2013 • 15:39

Slavný Bolek dostával od státu každý rok grant 12 milionů korun.Letos ještě nic,takže až ta aféra utichne,stát zase platí a platí a platí.Je to jeho soukromé JZD,tak nechápu proč mu na to přispívá stát.Stejně jako soukromým divadlům a filmům.Teď se rozdávaly zase nějací Lvi a film co vyhrál nikdy v kinech nepůjde,protože na něj nikdo nepřijde.Vloni,vlastně už předloni jsem se chtěla podívat na zázrak co získal několik Lvů a bylo nás v zpočátku 9.Pak jsme přemlouvali kolemjdoucí a nakonec hráli pro 16 lidí !!Zázrak oceněný několika Lvy.Pražáci si udělají mejdan a rozdají kámošům ceny a státe ty to plať !!!

colombina
2. 3. 2013 • 20:30

ty jsi hňup! Nemáš sám nic, tak ať nemá ani nikdo jinej, co? Ubožáku

mirkazam
2. 3. 2013 • 16:18

vtipný.Jde mu jenom o prachy, a jeho fóry jsou vyčpělé...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.