Bankrotář Polívka: Kde vezme 30 milionů na dluhy? Dům už dal synovi, teď dojde na pozemky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bankrotář Polívka: Kde vezme 30 milionů na dluhy? Dům už dal synovi, teď dojde na pozemky!

Bolek Polívka
Bolek Polívka (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ČTK – Alexandra Mlejnková)

Trpký konec má podnikání herce Bolka Polívky (63). Farma v Olšanech se pro něj stala prokletím, které jej přivedlo na finanční dno a navíc zničilo i jeho vztah s Marcelou Černou (43).

Polívkova chlouba spolykala miliony korun a kvůli špatnému hospodaření přivedla herce na samotné dno. Dluhy známému komikovi, jehož v poslední době přešel smích, však způsobily i jeho pozemky. Celkově se svou partnerkou vlastní 28,7 hektarů půdy. Na jeho pozemcích jsou ale zástavy za více než 23 milionů korun.



Pokud se k této částce přičtou dluhy z Polívkovy společnosti a nezaplacené pojištění zaměstnanců i chybějící odvody DPH, magazín Sedmička Bolkovi spočítal dluhy v celkové výši přes 30 milionů korun. Ty by herec nesplatil ani v případě, pokud by se zbavil všeho svého majetku.

Poslední záchranou je pro něj syn Vladimír (23), jehož má s Chantal Poullain. Na něj totiž nechal přepsat svůj dům v Ošanech a ve smlouvě figuruje jako věcně břemeno. Bolek Polívka by tak v krajním případě našel u syna útočiště. Povinností Vladimíra však není přijmout i jeho partnerku a děti.



Autor:  cam

Přečtěte si
eremita
24. 3. 2013 • 21:40

Kdo má konexe na správných místech, nikdy nepadne na dno. Naivní je domnívat se, že vlajková polívková loď po dotační injekci se potopí. A konec manželství? Je výhodnější žít v partnerství jako pan Polívka, jen nazývat matku svých dětí hospodyní je pro každou ženu asi trochu obhroublé, ale paní Černé to nikdy nevadilo ....

Jirka1313
24. 3. 2013 • 19:19

Když ono mu bylo pomoženo už tolikrát.. Tolikrát vám jistě nikdo nepomůže. Pokud jste viděla ten pořad když tam byl pan Pohlreich, tak je jasné, jak to jejich podnikání vypadalo. Všecko jako Řecko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.