Missky na Filipínách: Milujeme vodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Missky na Filipínách: Milujeme vodu!

»Missky« si užívají ve vodě.
»Missky« si užívají ve vodě. (Image CZ )

Poslední dny svého pobytu na Filipínách si letošní finalistky České Miss snažily užít skutečně na maximum. Doufejme, že projížďky na jachtě, výlety, báječné večeře a spousta slunění a zábavy všechny dívky dobře naladila na návrat do reality zimních dní a dodala jim také energii na následující období před finálovým kláním.

Dívky se na exotických Filipínách skutečně nenudily, jejich program byl nabitý. A když přeci jen došlo na pauzu, často se místo odpočinku vrhly do víru další zábavy. Jak je vidět na našich fotkách, spoustu legrace si užily například v bazénu, kde se strhla lítá vodní bitva.



Nicméně protože z krásných finalistek se stávají profesionálky každým coulem a vědí, že se Českou Miss ani úspěšnou modelkou nestanou bez práce, celá bitka nakonec skončila nacvičováním pózování před fotoaparátem. Dívky zkoušely, jaké by asi vypadalo focení reklamní kampaně, a jak v ní prodat nejen své nesporné půvaby, ale také produkt. Z fotek je jasné, že zákazníkovu pozornost by naše krásné „Missky“ jednoznačně přitáhly.

Facebook:gallery:false:false:false



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.